sunnuntaina

kokeilu...vapaata...

Vielä on vapaapäiviä jäljellä. En ole pääsiäisen aikaan tehnyt mitään erikoista. En ole syönyt edes pääsiäismunia. Niiden suklaaa ei ole musta hyvää. Fazerin sinisen ostin ja se suklaa on hyvää.

Tällaisen scrapbook -version tein. On tässäkin kaikkea uutta, joten en ole varma, miltä tämä näyttää. Ei ole ihan helppoa laitella kaikkea sälää, ettei tule liian levoton.

Eilen kävin kuvaamassa, kun oli nätti päivä. Eipä vielä montaa kasvia näy maassa.

Pääsiäisestä muistan sen tavan, kun meillä aina piilotettiin pääsiäismunia ja niitä sitten etsittiin. Se on musta kiva tapa. Pääsiäistulilla en ole koskaan ollutkaan, kun olen viettänyt lapsuuteni keskellä Suomea ja siellä ei noi tulet ole tapana.


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mäkään en tykkää pääsiäsimunien suklaasta. Lapsena ne söi, mutta isompana vain avasin ne, otin yllätyksen sisältä ja suklaat jäi odottelemaan parempiin suihin päätymistä. :D

Yvioon kirjoitti...

Tiina, kiitos kommentistasi.

Olen mäkin tainnut lapsena noita suklaamunia syödä ja silloin ne maistui jotenkin. Nyt kun muksuni ei asu enää kotona, niin en viitsinyt niitä edes ostaa. Suklaalevy on aina parenpaa, vaikka ei olekaan niin hienosti paketoitu. :)