sunnuntaina

Yvonnen palat...Nukuin varmaan kaksitoista tuntia ja on sellainen pöllähtynyt olo. Tämän päivän Hesarissa oli juttuja, jotka saavat mun hyvälle tuulelle heti aamusta. Kerrankin sellaista tekstiä, että tuntuu hyvin tutulta ja voi samaistua.

Annamari Sipilä kirjoittaa kolumnissaan:

- kannattaa valittaa aina ja kaikesta

- valittaminen on taitolaji

- suomalaiset eivät osaa valittaa (korkeintaan itsekseen)

-mitä enemmän valittaa nyt (huonoina aikoina) sitä vähemmän tarvitsee valittaa myöhemmin

Riitta Liisa Snellman: Penninvenyttäjän paluu.

-säästäminen muistuttaa laihduttamista
-kunpaankin puuhaan lähdetään vasta pakon edessä
-tarvitaan vain tahdonvoimaa, kuluta vähemmän ja pane syrjään enemmän.
-kannattaa laittaa vaikka parikymppiä säästötilille palkkapäivänä. Jos kaikki rahat ovat käyttötilillä, niillä on myös taipumus haihtua sieltä

Entä sitten tämä juttu: pituus lisää miehen liksaa. Oli kuulema tutkimus ansioista ja pituudesta. Ja nyt se on sitten todistettu, että kymmenen senttiä lisää pituuteen tuo kuusi prosenttia lisää palkkaan. Ja tämä toimi miehen ollessa 185 cm asti.
Mitenköhän vastaava on naisilla. Onkohan taas naisilla niin päin (ei ole tuota tutkimustietoa), että pituus taas vähentää palkkaa. Naisen keskipituushan on 165 cm. Meikäläinen kun on yli 170 cm, niin saankohan mä pituudestavähentämistä.
Näin on taas Hesari luettu. Oli siinä muutakin mielenkiintoista. Tuossa oli vaan koottu joitakin ajatuksia näin pitkän yön makaamisen jälkeen.

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi itku. Mun koneella valkoinen teksti ei erotu vaaleansiniseltä pohjalta juuri ollenkaan. En saa tekstiäsi luettua :-(

Yvioon kirjoitti...

Mulla on kokeilu menossa. Vaihdan taas pohjaa. Kohta tämän voi lukea.

tia kirjoitti...

Sinä vaihdat blogin pohjaa kerran yössä ;- minä kuvaan kurreja pitkin päivää, näinhän se aika kuluu.

Luin tuon jutun miesten pituudesta, meillä on mies 190 ja poika 191. Poika sanoo minua meidän pätkäksi olen 170 cm ;-)

On nuo säästämis jutut hyviä kunhan eivät mene liiallisuuksiin, muuten ei ole työpaikkoja tarjolla.

Yvioon kirjoitti...

tia, joo, taitaa tästä tulla jonkinmoinen harrastus. En osaa antaa periksi, vaikka varmaan jo pitäisi. Ei vaan mikään tunnu siltä oikealta silmään. No, pakko tässä jossakin vaiheessa on oppia. Huh.

Sullahan on kivanmittainen mies. Ja pojastakin on tullut pitkä. Mun tyttö on kanssa pitkä. Hän on 179 cm, joten mua jo pitempi. Pituus on kait geeneissä.

Onhan se hyvä säästää, joo, kun on vain se, mistä säästää. Tosin tossa sanottiin, että edes 20 euroa kuussa laittaisi sivuun. Kertyyhän siitähin vähitellen jotakin.

Niin se on jännä juttu. Pitäisi kuluttaa, että raha liikkuu ja olisi töitä. On kyllä hankala yhtälö tämä tasapaino löytäminen.