torstaina

voiko vai ei...On se vaan harmi, ettei voi elättää itseään jollakin itse tekemällään työllä. Kyllähän mä näitä kuvamuokkauksia teen ja joistakin jopa tulee ihan näköisiä, mutta voisiko tällä elää. Sitten ei ainakaan tarvitsisi kuunnella valitusta mun omituisuudesta, kun taiteilijathan ovat tunnetusti omituisia tai ainakin saavat olla omituisia, heh. (siis jos mut voisi tituleerata taiteilijaksi).

http://www.deviantart.com/# olin tänne devianart:iin aikaisemmin liittynyt, mutta nyt olen laitellut sinne kuvia oikein urakalla. Tuli joku ihme vimma näitä kuvia vääntää ja katsoa muiden luomuksia.

Blogipohjia en osaa tehdä, kuten esim. Elegia http://vesiviiva.blogspot.com/


tai itkupilli http://itkupillinkyynelkaasua.blogspot.com/ , jotka tekevät keisarin uusia vaatteita.


Osaisinpa mäkin. Voisi purkaa johonkin tätä luomisen tarvetta, joka ei millään keksi kunnollista purkautumiskeinoa. Ja että tulisi kunnollista ja kaunista jälkeä.


Ääh, menin taas itsesäälin ja valituksen toiselle puolelle. No, siis osaanhan mä jotakin tässä kuvamaailmassa ja ainahan voi oppia uutta ja ei sitä tiedä, mitä sitä voisi alkaa työstää tai tehdä. Yritetään pitää joku lippu korkealla. Jostakihan sitä on aloitettava.

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Nyt valitus seis, osaathan sinä hienosti kaikenlaisia kuvanmuokkauksia, minä en hallitse niitä ollenkaan. Ollaan me vaan omituisia ;-) ja tehdään kaikkea kivaa, jookos.

Yvioon kirjoitti...

tia, lopetan valittamisen, ainakin vähäksi aikaa. Tulee vaan vanhasta tottumuksesta. Ja olen kuin kissa, joka kerjää huomiota. En vaan osaa kiehnätä enkä kerjätä.

Ollaan vaan omituisia. Ei tämä elo hullunpaa ole. :)

Ja varsinkin kun keksii välillä jotakin mukavaa tekemistä, kuvaamista, muokkailua tai yleensäottaen jotakin.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Useat taitelijat saavat luoda vapaa-aikana.

Yvioon kirjoitti...

Hannelen paratiisi, niin no harva varmaan saa elantonsa taidetta tekemällä. No, saisipa edes lisätuloja.

No, kait sitä tässä jotakin keksii.

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.