keskiviikkona

taukoa...nämä katsoin...

Olin tässä vähän aikaa poissa täältä blogimaailmasta. Tarvistin omaa rauhaa ja vaan olemista. Nyt olen sitten taas tässä ja toivottavasti uusin innoin kirjoittamaan ja kuvaamaan jotakin.
Ostin pari leffaa, joita olen halunnut itselleni pitkän aikaa. Muksuni ei ole nähnyt näistä kumpaakaan. Itse näin nämä joskus, mutta nyt sitten pystyin ostamaan ne.


Tässä Tom Hanks Forrest Gump:ssa. Oikeastaan tuo kuva kertoo paljon leffasta. Hanksin esittämä Forrest on vähän yksinkertainen, mutta sitäkin enemmän tilanteessa elävä. Hän istuu penkillä ja kertoo tarinaansa milloin kellekin.


Leffa on mun mielestä hyvin tehty ja kuvattu. Ja siihen on saatu sellaista tunnelmaa ja toivoa. Jotakin sellaista, että itse ainakin pidän.


Toinen leffa on taas Geren Officer and a Gentleman. Olin halunnut tämän leffan omaksi pitkän aikaa.

Elokuvassa näkyy upseerien koulutusta, ystävyyttä, pikkukaupunkia, unelmia ja jotakin.

Pidän Gerestä ja hänen tyylistä ja tähän hän istuu tosi hyvin. Hänellähän on urheilijatausta oikeassakin elämässä.

3 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Ah, Richhard! <3

Tompasta en tykkää yhtään mutta ah Gere... =)))))

Hallatar kirjoitti...

ps:
Menin näköjään ihan sekaisin kun kirjoitin nimensäkin vallan hassusti. ;D

Yvioon kirjoitti...

Hallatar, eikö olekin mahtava tyyppi, tuo Richard Gere. Hän on mun suosikki ehdottomasti. Ja mitä olen hänen haastattelujaan kuullut, niin aina vaan enemmän. Hänessä on sellaista lämpöä ja kunnioitusta naista kohtaan. Ja sellaista luovuutta ja urheilullisuutta. Hänessä on sitä jotakin, vaikka miten kirjoitettuna. ;D