keskiviikkona

jaaha...


Tällä hetkellä mietin mun eri vaihtoehtoja ja olen kotona. Töihin meno hirvitti sen verran, että olen nyt sairaslomalla. En todellakaan tiedä, miten tästä eteenpäin.
Itse koen, että paine tehdä töitä aina vain enemmän ja enemmän ja samalla paine sitten tuosta pakkopuhumisesta, jota ei jaksa ja koko ryhmän outo käytös, niin vaan teki tämän kaiken liian vaikeaksi kestää. Tuolla ihmisellä on näköjään liian suuri valta ryhmään. Kun hän sanoo jotakin, niin kukaan ei edes (paitsi se yksi) kyseenalaistanut hänen sanojaan.
Olenhan mä yleensä kestänyt pään aukomista. Tosin en ole ennen ihan tuollaisena sitä kokenut. Olen nimittäin monessa paikassa ollut ja kaikenlaisia ihmisiä nähnyt.Yleensä on riittänyt, että puhuu silloin tällöin ja tekee lujasti töitä. Ja sanoo tauoilla sen, mitä haluaa. Joten ei pitäisi olla mikään uutta, mutta näköjään oli sittenkin.
Muksuni on saanut mut jotenkin jaksamaan. Muuten tämä olisi vienyt mut tosi ahtaalle.
Harmittaa vaan koko juttu. Ja harmittaa tässä vaiheessa, kun pitäisi jaksaa. Pitäisi tehdä töitä ja ansaita rahaa. Huh.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TV:ssä jatkuvasti puhutaan työpaikkakiusaajista. Eikä näköjään turhaan. Mikä niitä ihmisiä vaivaa? Mikseivät voi antaa toisten olla rauhassa?
En osaa nyt antaa mitään viisasta neuvoa. Onneksi osaat itse pohdiskella tilannetta hyvin.
Osaan vain sanoa, että tuolla ylimmäisenä ollut kuva on ihmeen valoisa ja kaunis. Se merkitsee aika paljon, jos olet sen nyt tehnyt.

Hallatar kirjoitti...

Kuuntele omaa kehoasi.


*voimahalaus*

Nurkkalintu kirjoitti...

Täysin ymmärrettävää, että sinne työpaikalle hirvitti mennä. On hyvä, että sait lomaa. Oli tuo sinun kokemuksesi niin käsittämätön, että älä harmittele, sillä et voinut tietää, millaiseen paikkaan menit töihin.
Täältä etäältä katsoen se ei ole sinun työpaikkasi, ellei "terrorisoijaa ja jengiä" laiteta työnohjaukseen.
Nyt otat päivän kerrallaan. Toivotaan, että asiat järjestyvät mahdollisimman pian.
(((hali)))

tia kirjoitti...

Näitä juttuja jatkuu niin kauan kun niiden annetaan jatkua, eli esimiehen pitäisi viheltää peli poikki heti alkuunsa, mutta näinhän ei sukalleta tehdä. Mietinkin että millä nämä kiusaajat pitävät pihdeissään esihenkilöitään.
Koeta jaksaa hyvä kun otit asian esille.

Susa kirjoitti...

Paljon voimia Yvioon. Hyva kun hait sairaslomaa. Kiusaajalla ei ole varmaan muuta sisaltoa elamassaan kun kehittaa draamaa tyopaikallaan.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos paljon tuesta kaikille.

Uuna, hyvä, että tätä asiaa otetaan esille. Onpa vaan outoa, että työtä ei saa tehdä rauhassa.

Tein tuon kuvan juuri ennen kuin laitoin sen. Kokeilin taas jotakin uutta. Kiitos kuvakehuista.

Hallatar, niin yritänkin tehdä. Ja kiitos tuesta.

Nurkkalintu, kroppa vaan teki tenän, kun yritin sinne mennä. Nyt sitten kerään voimia ja mietin tästä eteenpäin. En oikeastaan koekaan sitä omakseni, ellei mun anneta olla sellainen kuin olen, mikä näköjään tuolle porukalle vaikeaa. Itsekin toivon ratkaisua ja jotakin uutta toivoa.

tia, yritän jaksaa ja keksiä jotakin ratkaisua. Vaikea noita ihmisiä on laittaa kuriin. Esimiehen tehtävä ei ole kadehdittava. Yritän jaksaa.

Susa, kiitos tuesta. Niin, ei kait tuolla kiusaajalla muuta tekemistä ole kuin ihmetellä ihmisten erialaisuutta. Kait tarve hallita ja olla porukan kunkku. En häntä ymmärrä.