tiistaina

päivän tunnelmia...Eilen oli mulla taas netti poissa päältä, niin en päässyt mitään kirjoittamaan. Ja nyt olen sitten ihan puhki. Otin nokoset ja heräsin vasta vähän aikaa sitten olkapään vihoitteluun. Tietty ei tee tuo työ oikein hyvää olkapäälleni.

Töissä on aika mielenkiintoinen tilanne. Tämä häirikkö on sairaslomalla tämän viikon. Tuostahan hän jupisi perjantaina. No, ei mua haittaa. Tosin hänen hovinsa on mulle kiukkuinen, vaikka tuo häirikkö ei ole itse paikalla. On varmaan sähköpostitse antanut ohjeita, miten mua pitää kohdella. Hyvä kun vastaavat mulle ja muutenkin eivät itse mulle paljoa puhu.

Yritän tehdä töitäni ja keskittyä, mikä ei ole ihan helppoa, kun tilanne on mielessä ja mitään ei ole ratkaistu. Tosin jos puhelen, niin silloin en työhöni paljon keskity.

Patterin vinkunasta olen laittanut valituksen isännöitsijälle. Hänen mielestään ongelman voi korjata huoltomies. Vinkunut patteri on nyt kylmä. Toivottavasti lähtevät tekemään jotakin kunnollista. Ja saavat tuon kuntoon. Vai pitääköhän mun taas ilahduttaa naapureitani laittamalla lämmöt päälle, jolloin vinkuna alkaa taas yöllä, niin ehkä hekin vielä valittavat. Ehkä monen valituksessa on enemmän tehoa.

3 kommenttia:

tia kirjoitti...

Edelleenkin ihmetyttää teidän työpaikan pomot kun eivät saa mitään aikaiseksi. Koeta vaan jättää hovi omaan arvoonsa jos vain pystyt. Sehän niitä kismittääkin jos et enää reagoi heidän jupinaansa.

Lämmitä päivällä ja ota yöksi pois ja kyllä siinä korjauksessakin nopeampia toimia tarvitaan.

Kyllikki kirjoitti...

Hyvä, että se häirikkö on pois töistä ainakin tämän viikon, niin että sinulla on edes hetki aikaa olla rauhassa. Ja hyvä, jos pystyt tekemään töitäsi ja keskittymään niihin. Ehkäpä se kauan kiusannut patterikin saadaan korjatuksi.

Yvioon kirjoitti...

tia, yritän antaa noiden hoviporukoiden olla. Puhun ja olen asiallinen. Ehkä rauhottuvat tai sitten eivät. Onneksi siinä sentään neljä juttelee mun kanssa kuten ennenkin.

Tuo patteri on sellainen, että jos sen laittaa päiväksi päälle, niin se alkaa viinkua. Sitä ei saa pois päältä sitten enää. Voin kokeilla, josko ennen yhtätöista laittaisin pois päältä. Jos sitten ei vingu. Harmittaa vaan, jos eivät saa mitään aikaiseksi tuon patterin suhteen. Hm.

Kyllikki, niin nyt on töissä vähän rauhallisenpaa. Häirikkö ei puhu mulle, mutta ei myöskään hauku mun kuullen. Yritän kestää päivän kerrallaan. Ja puhun muiden kanssa ja paiskin töitä.

Patteri taas on kylmä ja en tiedä tekevätkö sille mitään.