sunnuntaina

naistenpäivää piristämään...Olen käynyt tämän päivän ylikierroksilla, kun olen yrittänyt miettiä mm., mitä naistenpäivään oikein liittyy ja mistä tänne kirjoittaa. En sitten keksinyt mitään kannanottoa mihinkään. Mietin, laittaisinko linkkejä joihinkin sivustoihin, joissa naiset ovat saavuttaneet jotakin.

Sitten ajattelin, että he ovat saaneet noita kunniamainintoja muutenkin. Me tavalliset naiset jotakin piristävää tarvitaan.
Otin kuvan tulppaaneista ja muokkasin vähän tuota kuvaa.
Näin naistenpäivän kunniaksi ojennan tuon kuvan jokaiselle, joka sen haluaa. Olkaa hyvä.

12 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää myös sinulle, hienoja tulppaaneja kuvassasi.

Nurkkalintu kirjoitti...

Kiitos, kaunis ja pirteä kuva :)
Näinhän se on, että me tavalliset naiset toistemme tukea ja tsemppiä tarvitsemme.
Mukavaa naistenpäivän iltaa!

Yvioon kirjoitti...

tia, niin oli mullakin näitä tulppaaneja kuten sulla. Muokkasin vähän, että erottuu. Tulppaanit ovat kyllä kauniita kukkia ja piristävät mieltä.

Nurkkalintu, niin ajattelinkin, että meille tavallisille naisille jotakin kivaa. Ja tuo on totta, että toistemme tukea tarvitaan. Ja onneksi sitä on täällä mahdollista saadakin.

Ja mukavaa naistenpäivän iltaa sullekin.

Ihan tavallinen nainen kirjoitti...

Kiitos.

Nurkkalintu kirjoitti...

Huomasin tuon kyselysi nuortenkirjoista. Ei ollutkaan ihan itsestäänselvyys vastata. Jo lapsena ja nuorena luin paljon.
Anna-kirjat olivat ihania.
Myös Rauha Virtasen Selja-kirjoista pidin. Samoin Anni Polvan kaikki mahdolliset kirjat olivat suosikkejani.

Anonyymi kirjoitti...

Kukat ovat hieno viesti, kiitos!
Kävin lukemassa Kyllikin tarinoita ja kirjoitin pitkät pätkät kommentiksi hienoon kirjoitukseen. Mutta kirjainvarmistus ei antanut kirjaimia, enkä sitten saanut kommenttiani sisään. Osaatko tehdä jotain asialle? Kannattaisiko aluksi ottaa kirjainvarmistus pois, ei sinne varmaankaan heti mitään turhaa tule. Minulle ei ole tullut koko aikana kuin pari ihan pikkuisen asian vierestä.

Anonyymi kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että todella kaunis ja tyylikäs sivusto. Upea bannerikuva, kuka ihme on osannut tehdä niin hienon. Niin ja blogilistalle myös.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vain,
Ja myöhäiset naistenpäiväonnittelut.Kun mietit mistä kirjoittaisit, kokeile vaikkaa kirjoittaa; missä olet onnistunut elämässäsi, ja miten hiuskarvan varassa jokin asia on ollut.Itsekin otan sen teemaksi, ja olisi kiva lukea miten 100% tai 10%:sti toiset onnistuu. Sellaisia pikku juttuja.
t Anne

Anonyymi kirjoitti...

Siis olin Annu, äskeisessä mutta tuli siihen oikea nimeni Anne

Yvioon kirjoitti...

Ihan tavallinen nainen, ollos hyvä. Tulppaanit ovat musta aina yhtä kauniita.

Nurkkalintu, Anna -kirjoja olen lukenut. Ja Anni Polvan kirjoja. Luin silloin kaikkea mahdollista. Kirjoja kun oli tosi paljon.

Varmaan vaikea onkin nimetä yhtä suosikkia.

Uuna, muutin tätä ulkoasua vähän, mutta en osaa mitään aurinkoista laittaa, kun en sellaiseksi oloanikaan koe. Kuvathan syntyvät tunteista ja nyt en voi sanoa kokevani kovin positiivisia tunteita. On ollut tässä muitakin huolia kuin omani. Ehkä sitten joskus.

Tuossa Kyllikissä on valmis pohja ja bannerin kuva on itse tehty. Katotaan, voiko siinä noita kommenttiasetuksia muuttaa.

Anne, kiitos juttuvinkistä. Vaikeaa on ollutkin välillä keksiä, mistä kirjoittaa. Joskus kun on noita turhautumisen päiviä. Ja synkisely sujuu mulla luonnostaankin. Siinä ei tarvitse ponnistaa.

aimarii kirjoitti...

Selailin ja löysin tieni tänne. Tulppaani-kuvastasi kiitos, vaikka vähän jälkikäteen.
Lastenkirjakyselyyn vastasin, mutta en osannut siihen kohtaan kertoa omasta valinnastani.
Ylivoimaisesti minun suosikkini oli ja on F.H. Burnettin Salainen puutarha.
Luin se aikuisena uudelleen. Se kuuluu kirjoihin, jotka avautuvat eri lailla lapselle ja aikuiselle. Tykkäsin siitä niin lapsena kuin aikuisenakin.

Yvioon kirjoitti...

aimarii, itsekin olen pitänyt tuosta Salainen puutarha ja vielä näin aikuisenakin. Niitä on niin monta kirjaa, mistä on pitänyt, että oli vaikea valita.