sunnuntaina

kuvamuotoilu... teen, en ajattele...


kuva on taas sellaista kokeilua pensasasterista
Olen oikein kunnollla säheltänyt koko viikonlopun. Ensin tein lihapullia, jotka epäonnistuivat, vaikka tein ohjeen mukaan. Eivät oikein maistuneet lihapullilta. No, tänään laitoin sekaan kastikeaineksia ja pannulle ja makaroonia, niin maistui jopa syötävälle. Syödähän tuo ruoka piti, oli sitten epäonnistunut tai ei.
Sitten mun piti vaihtaa sähköpostiohjelmaa, niin vaihdoinkin tämän nettiselaimen nyt Mozilla Firefox:iin. Joten nyt käytän sitten tätä nettiselainta. On tämä vähän nopeampi surffailla kuin tuo IE explorer.

Tämä on tätä mun uskomatonta kokeilua. Teen kaikenlaista enkä oikein ajattele, mitä teen. Sormet toimivat nopeammin kuin aivoni.
Mun kuvakokeilutkin on vähän samanlaista testailua. Löydän vahingossa jotakin jännää, mutta en sitten muista, miten sen sain esiin ja sitten mulla on jännä yksi kuva. Jotkut asiat tietty osaa ulkoa ja osaa hakea uudestaankin, mutta välillä tämä on todellakin sekoilua."Vaikka tiesin lihonneeni pari kiloa, en pitänyt itseäni ylipainoisena, ennen kuin päätin siivota jääkaappini. Istuin tuolilla kaapin edessä ja kurkotin, niin että ylettyisin kunnolla pyyhkimään takaseinän.

Temppuilin samassa asennossa, kun teini-ikäinen poikani tuli keittiöön ja sanoi: "Hei äiti. Mitä sinä teet? Oletko lounaalla?

Sinä päivänä aloitin laihdutuskuurin." Betty Strohm

2 kommenttia:

tia kirjoitti...

Tuosta sinun kuvastasi tulee niin kesänkaipuu.
Täytyyhän sitä kaikkea kokeilla ja jotain unohtaa ;-)

Yvioon kirjoitti...

tia, musta tuossa kuvassa on kivat värit. Kesähän siitä tulee mieleen.

Kaikkea mä kyllä kokeilenkin. Ja toisaalta tottuuhan tähän, että välillä onnistuu ja välillä ei. :)