sunnuntaina

seuraa...


Eilen lueskelin taas näitä blogeja. Sitten törmäsin aika erikoiseen blogiin. Enpä ole ennen moiseen törmännyt.
Siinä on siis aikuinen mies, joka tarjoaa keskusteluseuraa. Hän on akateeminen ja kätevä käsistään. Palvelu on tarkoitettu vain naisille. Hm..
Tuossa on vaan ainakin yksi pulma. Hän kirjoittaa ihan hyvin, mutta en tiedä, osaako hän keskustella ja tulisiko hänen kanssaan toimeen. Musta pitäisi olla sellainen koetunti, jossa näkisi, osaako hän keskustella.
Toisaalta en sitten tiedä, viitsisinkö maksaa keskusteluseurasta. Ehkä jos tätä nyt leikillään pyörittelisi, niin olisi kiva saada seuraa museoihin tai joihinkin paikkoihin, ettei tarvitse mennä itsekseen. Mutta 50 euroa on kova hinta. Tällä hetkellä mulla ei ole kyllä rahaakaan.
Tulee tuosta 50 eurosta mieleen terapia. Sekin maksaa 50 euroa. Tosin tämä henkilö veloittaa enemmän, jos keskusteluaiheet ovat vaikeampia. En oiken tiedä, mitä ajatella, hm...
Lisäys: tämä mies toimii siis vain Helsingin keskustassa. Mä itse asun vähän kauenpana keskustasta, joten olen itsekin liian kaukana. Tässä esimerkki hänen sivuiltaan.( Keskustelun aiheet voivat liikkua taiteen, muotoilun, filosofian ja kulttuurin alueella. Myös teemat inhimillisyyden kaikilta alueilta ovat mahdollsisia (mies-nainen, ihmis- ja maailmakäsitys, työ, harrastukset…). Tietysti kaikki ajankohtainen ja yliaikainen kiinnostaa.)

13 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Tah? Tama mies blogissaan siis tarjoa keskusteluseuraa 50 eurolla?

Laita ihmeessa linkki! ;)

Yvioon kirjoitti...

Susa, niin ajattele. Musta aika erikoinen juttu. No, pitänee katsoa, jos vaikka linkin laitan. En ole vaan varma, mitä tykkäisi tästä tuo henkilö. Hm.

Susa kirjoitti...

No, omapahan olisi ongelmansa ;D Olisi mielenkiintoista tietaa kuinka paljon han rahastasi mun puheenaiheista... ;)

Yvioon kirjoitti...

Susa, tämä mies ei siis keskustele blogin välityksellä vaan hän keskustelee livenä, tosin vaan tuolla ihan kantakaupungissa Helsingin keskustassa.

Mutta erikoista silti ja en ole vastaavaan ennen törmännyt.

Susa kirjoitti...

Aaa, ok. Ei siis kai voi tulla tanne jutskaamaan ;)
Erikoinen tapaus tosiaan! Mika hanessa on niin erikoista, etta siita pitaisi maksaa?

Yvioon kirjoitti...

Susa, ei taida hän tulla Jenkkeihin. Eipä taitaisi hän tulla edes tänne toiselle puolelle Helsinkiä.

Niin, enpä tiedä, mitä hänessä on erikoista. Olen mä keskustelukykyisiä miehiä ihan luonnossakin tavannut eikä ole tarvinnut maksaa. Kyllä sellaisia miehiä aina löytyy.

Jos hänellä ei ole töitä, niin on ajatellut hyödyntää koulutuksensa(mun tulkinta). Osaa kuulema myös puusepäntöitä. Mutta erikoinen tapaus.

Niin ei sitä mistään näy osaako keskustella tai edes puhua hyvin. Ei ollut puhenäytettä tai keskustelunäytettä mukana, heh.
Kaikkea sitä keksitäänkin...

tia kirjoitti...

Kyllä sitä näissä blogeissa kaikkeen voi törmätä, eikös ole niin että kyllähän sitä voi pyytää eri asia kuka maksaa.

Yvioon kirjoitti...

tia, noinhan se taitaa olla. Voihan sitä ideoida vaikka mitä, mutta kuka sitten siitä maksaa.

Elegia kirjoitti...

Heh, "kätevä käsistään" eli tuskin kyseessä on ns. keskusteluseura. Tai jos onkin, niin tuossa on kyllä hienovarainen vihjaus miesprostituutioon.

Elegia kirjoitti...

Lisäys: Naisia (toisin kuin miehiä) ei voi houkutella maksamaan seksistä vain mainostamalla komea. Pitää painottaa älykkyyttä. Se taas, että alue on noin rajattu, tarkoittaa sitä että hän ottaa "asiakkaat" vastaan kotonaan.

Yvioon kirjoitti...

Elegia, no, en ole kyllä ihan varma, mutta luulen hänen etsivän keskustelutaitoisia naisia. Niin hän ainakin blogissaan sanoo. Ja voi kuulema tehdä puusepäntöitäkin.

Tiedä sitten, mitä loppujen lopuksi haluaa. Se onkin sitten toinen juttu.

Elegia kirjoitti...

Heh, voi tehdä puusepäntöitä vain Helsingin keskustassa? ;) Kauheaa, mutta olen todella epäileväinen.

Voin tietty olla väärässäkin, pitäisi nähdä kyseinen ilmoitus :D

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.