lauantaina

kuvan herättämää...


Katselin taas näitä kuviani ja mietin niiden tarinaa. Tässä kuvassa voisi olla pari, joka miettii elämää. On odotuksia ja toiveita, jotka suhde ehkä voi täyttää. On odotuksia ja toiveita, joita mikään suhde ei voi täyttää.Toinen ihminen voi ehkä tehdä joksikin aikaa onnelliseksi, mutta ratkaisu omiin ongelmiin hän ei ole.
Kun tapaa jonkun, niin sitä on huumaantunut. Miettii toista ja odottaa näkemistä. Elämä on yhtä odottamista.
Kun on yksin, niin tekee asioita, mutta ei mieti toista koko ajan. Saa aikaiseksi eikä toinen ihminen täytä ajatuksia täysin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jännä kuva, minä näen siinä kaksi, mutta toinen on koira, joka kiihkeästi nuolee toisen korvaa :-D
Sorry nyt, jos on tarkoitettu muuksi.

Mutta asiaan: itse on aina itsensä tehtävä onnelliseksi, ei koskaan voi toisen varaan jättäytyä tai toiselta onnea odottaa.

Yvioon kirjoitti...

Uuna, ei se ole nyt niin vakavaa, nuo kuvatkaan. Mielenkiintoista tietää, mitä asioita ihmiset noissa kuvissanikin näkevät. No, onhan siinä kaksi, mutta kaksi ihmistä, mutta voi siinä olla koiriakin.

Tuo on niin totta, uuna. Ei toisen voi odottaa tekevän kokonaan onnelliseksi. Ehkä joskus ja silloin tällöin, mutta toiselta ei voi odottaa liikaa. Siinä mulla on vielä opettelemista, vaikka tiedostankin tämän asian.

Hannele mummu kirjoitti...

Niinpä, kun on kaksin, niin tekee asioita, ja voi mietiä toista ja saa aikaiseksi.

tia kirjoitti...

Näen kuvassasi kaksi henkilöä peräkkäin ja takimmainen peittää etummaisen toisen silmän kädellään ;-))) oliko ihan outo selitys.

Toinen henkilö ei ole ratkaisu ongelmiin, voi tukena kyllä olla.

Hallatar kirjoitti...

Noinhan se on...

Yvioon kirjoitti...

Hannele mummu, mä kun ihastun johonkin, niin olen niin totaalinen. Sen takia laitoin tuon tekstin noin. Se on kuin mun omasta elämästä. Elän liikaa toisen ehdoilla.

tia, on nuo henkilöt vierekkäin ja nainen nojaa mieheen. Näköjään muutin kuvaa niin, että tuo ei niin selvästi näy. No, tuleepahan uusia tulkintoja tuollakin kuvalle, hauska juttu.

Totta, ettei toinen ole ratkaisu ongelmiin. Voi tietysti auttaa, mutta ei saa olla se terapeutti. Suhde ei voi olla terapian korvike.

Hallatar, näin se taitaa olla. Mulla on vaan tapana odottaa toiselta liikaa, mutta ehkä mäkin opin. Ihminenhän on oppivainen.