torstaina

iltakukkujasta iltanukkujaksi...Mun pitäisi mennä nukkumaan, mutta kun en malta tai saa mentyä. Puolittain väsyttää, mutta ei vaan saa itseään tuonne petiin.
Ei mulla olekaan varsinainen uniongelma vaan kun en nuku oikeaan aikaan. Kun on aamulla herätys 4.50, niin olisihan se hyvä mennä ajoissa nukkumaan. Tässä sitä vaan kukitaan ja pestään pyykkiä.
Ilta vaan on omaa aikaa. Ja kun on töissä, niin omaa aikaa on muutenkin liian vähän. Ehkä mun pitäisikin nukkua työpaikalla, niin ainakin olisin ajoissa paikalla ja ei menisi noihin matkoihin aikaa.
Olen vaan ollut aikuisikäni iltakukkuja, mikä tarkoittaa, että tykkään valvoa. Mä tykkään olla illalla hereillä ja lukea tai katsoa jotakin ohjelmaa. Illassa on jotakin taikaa. Ja sitten se taika pitäisi menettää ja mennä nukkumaan.
Pikemminkin mua välillä ahdistaa työpäivän aamun ajatteleminen, niin en saa nukahdettua. Pidän siis itseäni hereillä ja aamulla on vaikea nousta.En edes muista aikaa, joilloin olisin mennyt klo. 21.00 aikaan nukkumaan. Yleensä kello käy yhtä- kahtakoista, kun nukahdan.
Tällaisia unimaailman ihmeellisyyksiä miettii uneton kotona. Kuka keksisi ajoissa nukkumaan menemisen halun tai ilon. Multa ainakin taitaa puuttua ne.

3 kommenttia:

tia kirjoitti...

Mitäs jos ottaisit seuraavaksi projektiksi aikaisemmin nukkumaan menon. Noin aikaisin aamulla kun joudut heräämään niin iltauni olisi kullan arvoista, äitini aina näin sanoo minulle iltakukkujalle ;-)

Nurkkalintu kirjoitti...

Hui, miten aikainen herätys!
Kyllä se vaatii uuden totuttelun.
Hyvän, mutta rauhoittavan kirjan kanssa kannattaa mennä aikaisin peiton alle.
Pirteää aamua ja mukavaa työpäivää toivotan! :)

Yvioon kirjoitti...

tia, niin mun varmaan pitäisikin. Välillä vaan ei saa unta, mutta eiköhän tämä tästä muutu jossakin vaiheessa paremmaksi.

Nurkkalintu, eikö olekin aikainen herätys. Luen iltaisin usein ennen nukkumaanmenoa. Silloin nukahdan helpommin.

Samoin sulle pirteää aamua ja mukavaa päivää muutenkin.