sunnuntaina

ei irtoa, ei...Kadehdin ihmisiä, siis sellaisia, jotka ovat hyvällä tuulella tai jotka eivät masennu tai koe alakuloa. Tai sellaisia, jotka näkevät asioissa sen positiivisen puolen tai sellaisia, jotka ovat positiivisia.
Mä en nimittäin taida olla kovin positiivinen ihminen. Olen usein huolissani tai stressannuun, varsinkin ihmisistä tai raha-asioista. Ollapa huolista vapaa.
Lopetin juuri yhden selainpelin pelaamisen. Tuli sellainen kyllästyminen koko juttuun. Ja aika ei yksinkertaisesti riitä eikä oikein enää fiiliskään. Miksi sitten turhaa jatkaa, kun siihen menee kanssa aikaa ja tavallaan se peli on jäänyt polkemaan paikoillaan ja siinä ei tapahdu mitään kivaa uutta.
Onpa mulla menossa tosissaan kyllästyminen kaikkeen. Noissa kuvajutuissakin olen nyt kyllästynyt. Eipä ole enää fiilistä laittaa noita kuviakaan. Aikansa sitä teki ja odotti jotakin positiivistakin palautetta, mutta kun ei sitä kerran sitten oikein saa, niin miksi sitten roikkua siellä. En sitten ole oikeassa paikassa. Ehkä vielä poistan ne loputkin kuvat.
Kaipaan jotakin uutta, jotakin, joka vähän nostaisi fiiliksiä. Senhän joku kiva uusi asia tekisi. En nimittäin oikein jaksa noita kuvamuotoilujakaan. Olen kokeillut sen, mitä keksin ja nyt tulee vaan vanhan toistoa, joten eipä siinäkään ole enää oikein haastetta. (tai ehkä joku päivä, mistä sitä tietää)
Niinhän sitä on kait sanottu, että kaikella on aikansa. Joku asia tuntuu oikealta tehdä ja antaa jotakin. Sitten ei enää ole fiiliksiä. Miksi sitten turhaan jatkaa.
Että tällaista tympeätä tänään. Ei oikein irtoa mitään reipasta juttua. En taida kovin reipas ollakaan. Se hyvä puoli yksinolossa on, että saa vapaasti olla tympeä ja alakuloinen. Eipä toista häiritse mun olemiset tai ei-jaksamiset. Itse katselen itseäni ja kun ei kerran muuta irtoa, niin ei sitten.

4 kommenttia:

mari kirjoitti...

minä oon semmonen ikuinen optimisti. toki menee mullakin välillä huonosti ja kyllästymisiä ilmenee.

mullon vaan niin tuhat rautaa tulessa yhtä aikaa (tälläkin hetkellä uuni päällä, eh) et jos kyllästyn yhteen asiaan niin sit on 10 muuta vaihtoehtoa..

mitä peliä oot pelannu? itse oon wowittanu, mutta en silti saa aikaseks enää pelata..

tia kirjoitti...

Välillä on hyvä laittaa hiukan seis kaikki ja odottaa, kyllä sieltä se hyvä mielikin pilkistelee hetken kuluttua.

Nurkkalintu kirjoitti...

Ja minulta ei irtoa mitään fiksua sanottavaa.
Huolista vapaan on helpompi olla positiivinen. En ole huolista vapaa, mutta on päiviä, jolloin tuntuu vapaammalta.
Minäkin kaipaan ihan hurjasti jotain uutta kivaa ja positiivista mielen nostattajaa. Laitan samansuuntaiset toivomukset Sinuakin varten tilaukseen. Odotellaan!
Hyvää alkavaa viikkoa! :)

Yvioon kirjoitti...

mari, sellainen mäkin haluaisin olla. Haluaisin todellakin nähdä asioissa ne hyvätkin puolet. Usein olen pessimistinen.

Mä olen pelannut mm. Ikarium:ia ja Traviania, mutta enemmän pidän strategiapeleistä. Tapahtuu enemmän ja nopeammin.

tia, onhan se aina mahdollista. Ja joskus niin käykin, että näkee asioissa muutakin kuin synkkyyttä, onneksi.

Nurkkalintu, niin olisi tietysti helponpaa olla positiivisempi, jos ei olisi näitä huolia.

Toivotaan jotakin kivaa ja uutta tapahtuvaksi. Kiitos ja odotellaan uutta ja mukavaa.

Hyvää alkavaa viikkoa sullekin, nurkkalintu.