maanantaina

valoa ja kuvaa...


Nyt on jäänyt ulkoilu vähän vähemmälle, kun sataa, sataa ja sataa. Satainen ja tuulinen talvi. Mitäköhän sitä voisi tehdä. Ehkä pitäisi mennä kuntosalille. Sitä ainakin voisi harrastaa talvellakin.

Olohuone on saanut uutta ilmettä ja yritin ottaa jonkun hyvän kuvan, mutta ei tullut kuin noita muokattuja. Tai sitten näitä hämäriä. No, kynttilät ovat ainakin kauniita ja niitä on illalla kiva katsella. Ne ovat niin kuin takan korvikkeita.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olohuoneestasi tuli varmaan hieno, kynttilät hehkuvat kauniisti.
Hieno on myös uusi pohjasi, miten oikein osaat niitä laittaa?

Mutta mitä tänään tapahtui, et kertonut? Vai onko asia/tilanne vielä kesken?

Anonyymi kirjoitti...

Olikohan peukutuksistani tänään mitään hyötyä?, pohtii utelias
Riitta (korndorfer)

Yvioon kirjoitti...

On tuo kivempi, tuo olohuone tällä hetkellä, leijonainen. Ja tykkään kynttilöistä ja piristävät silloin tällöin.

Tämä on pohja noita vasemman yläreunan ilmaisia pohjia. Niitä on vaikka kuinka paljon siellä ja katson, mikä olisi itselle paras. Senkin takia kokeilen. Sitä ei näe muuten. Ehkä jossakin vaiheessa miellyn johonkin tarpeeksi, hm.

On vielä vähän kesken, tämä juttu. Palaan myöhemmin, kun vähän aikaa kuluu.

Oli Riitta, peukkojen pidosta hyötyä. Meni tänään ihan hyvin ja ehkä jaksan enemmänkin, katsotaan. Palaan asiaan myöhemmin...

tia kirjoitti...

Kynttilöitä on mukava illalla poltella, itse en voi niitä pitää ihan silmien edessä kun alkaa päätä särkemään niiden lepatus.

Kauniita kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta harmaan hämärästä! =)
Katson kaunista kynttiläkuvaa ja yritän piristyä ja innostua päivään.
Mukavaa, ettei peukutus mennyt hukkaan :)
Mielenkiinnolla odotan kuulumisia eilisestä.
t. riitta (korndorfer)

Elegia kirjoitti...

Kauniilta näyttää kuvasi. Voin kuvitella, että muokkauksen ja mähäryyden alta paljastuu kaunis koti. Minäkin pidän kynttilöistä etenkin niiden luoman pehmeän valon takia. Pehmeä ja hämärä rauhoittaa.

Yvioon kirjoitti...

tia, kiitos kuvakehuista.
Itse polttelen kynttilöitä silloin tällöin, mutta niitä saa kuitenkin vahtia. Niin ei saa nukahtaa, vaikka mieli tekisi.

Yön hämärästä hyvää yötä, riita. On ollut ihan kiva tämä alkuviikko, mutta kertoilen myöhemmin ehkä tästä, mitä jännitin. Katotaan...

elegia, mulla on ollut vähän hakusessa tämä asunnon laitto, kun en niitä sisustusihmisiä. Yritän vaan keksiä kaikkea kivaa. Tosin taidan vaan keksiä, miten lisätä paperimäärää asuntooni, hm..

Kynttilät kyllä piristävät ja vähäinenkin muutos asunnossa. Ehkä tästä joskus tulee kivankin näköinen. Sitä odotellessa...