sunnuntaina

väriä... silmä...


Olen just järkkäilemässä olohuonetta ja en millään saa aikaiseksi. En yksinkertaisesti keksi, miten muuttaa tuota huonetta parenpaan suuntaan. Vitsi, kun olisi tuota sisustussilmää, että tosta noin vaan näkisi silmillään, että miten näillä huonekaluilla saisi huoneen paremmaksi. No, pakko käyttää tätä olevassaolevaa silmää, siis ei mitään silmää tähän hommaan.
Pari kuvaa sain kuitenkin aikaiseksi tätä talven synkeyttä piristämään. Tuossa toinen, jossa on yhdistettyä kaksi kuvaa, mutta eri tekniikalla. Tuli aika värikäs versio.
Nyt ei auta muu kuin yrittää taas pähkäillä tätä hommaa. Tulen taas tänne tauolle. Kivan ja värikkään sunnuntain toivotuksin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pirteä kuva :)
Siunausta adventin aikaan ja joulun odotukseen toivottaa
Riitta (korndorfer)

Yvioon kirjoitti...

Kiitos Riitta. Kuvasta tuli taas aika erikoinen, mutta taitaa nämä erikoisuuden puolelle mennäkin.


Samoin sulle siunausta ja joulun odotusta ilman stressiä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minä tiedän, laita huonekalut samanlaiseen vauhtiin kuin kuvakin. Kun pysähtyvät, jäävät varmaan yhtä hienosti kuin kuva. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos toivotuksista, Yvonne :)
Tsemppiä huomiseen! Älä hermoile, hyvin kaikki sujuu.
Olen ajatuksin mukanasi ja pidän peukkua.
t. Riitta (korndorfer)

Yvioon kirjoitti...

Leijonainen, kait pitäisi kokeilla. Sain huonekalut nyt siirrettyä ja vähän muutettua huushollia. Itse pidän nykyisestä enemmän kuin entisestä ja vaihtelu virkistää kummasti.

Kyllä onnea huomenna tarvitsenkin, riitta. On nuo uudet tilanteet aina vähän kinkkisiä, mutta ei auta kuin kohdata tilanne. Sittenhän sen näkee, millaista on ja mitä tapahtuu.