sunnuntaina

moviemaker -kokeilu ja Jenkkien viemää...

Tässä on toinen kokeilupätkä tuolla moviemakerilla. Vielä en osaa niitä kaikkia hienouksia, mitä tuolla ohjelmalla voi tehdä. Kunhan vaan kokeilen yhdistää yksinkertaisesti kuvia ja tekstiä.

Mulle on tullut kipinä, kipinä matkustaa ja matkustaa vielä Jenkkeihin ja se on tullut siitä, kun olen lukenut näitä blogeja. Niistä olen saanut vähän kuvaa maasta. Sukua mulla on Jenkeissä, mutta muuten tiedän kyseisestä paikasta vain toisen käden tietoja. En ole asunnut siellä, joten kertoilen vaan kuulemiani ja päättelemiäni asioita, jotka tietysti voivat mennä metsään.

Katselin jopa Los Angelesin lentoja matkoja Jenkkeihin. Ja katsoin jopa hotelleja. Ja sitten törmäsin Portland-nimiseen paikkaan ja sinne alkoi tehdä mieli lähteä.
Aika jännä juttu, että Jenkithän ovat siis täynnä eurooppalaisia. Siis suurin osa ihmisistä on tullut sinne muualta. Ja iso maahan se on ja sinne mahtuu vaikka mitä.
No, ainakin jenkkiläiset miehet ovat komeita, no ainakin jos on leffoja uskominen. Ja leffoja jenkit kyllä osaa tehdä.
Ja varmaan jenkeissä pääsisin tanssimaan hiphop -street -tanssia. Siellä kun on noita vaihtoehtoja varmaan enemmän kuin täällä.
Mulla oli nuoruudessa jenkkiläinen kirjevaihtotoveri ja hänestä sain sellaisen kuvan, että hänen kotiseudullaan on tytön parempi seurustella kuin olla sinkku. Ja silloin mietin, että onneksi tuota painetta ei Suomessa ole, ainakaan noin kovin. Itsehän olisin halunnut tavata sellaisen mukavan pojan, mutta en sellaiseen törmännyt.
Eräs ystäväni kertoi, kun oli Jenkkien eri puolilla asunut, että siellä katsottiin häntä ihmetellen, kun hän lähti kotioveltaan kävelemään. Se kun ei ollut tapana hänen lähistössään. Hän ehti asua Jenkeissä yli kymmenen vuotta ja palasi sitten takaisin koto Suomeen.
Tuossa oli muutamia heittoja ja eivät ole viimeisiä totuuksia, kunhan olen osan kuullut ja osan päätellyt. Ehkä palaan teemaan jossakin vaiheessa.7 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Olipas hellyttävä video ja kuvat suorastaan suloisia! Sain muuten kipinän tästä itsekin kokeilla tuota MovieMakeria. En ollut aiemmin edes huomannut, että minullakin on koneella sellainen. Joten siis kiitos inspiraatiosta!

Oma mielipiteeni on, että kaikissa maissa on kauniita ja komeita ihmisiä. Leffoihin ei sinänsä ole uskominen, sillä yleensähän näyttelijät ovat kauniita/komeita – maasta riippumatta. :)

Yvioon kirjoitti...

Kannattaa kokeilla ja ollos hyvä vaan, elegia. Tuo on hauska uutuus. Olen nähnyt sen ennenkin, mutta vasta keksin, miten sitä käytetään. Ja vieläkään en osaa tallentaa noita kokeiluja oikein. Kyllä siinä on vielä oppimista, huh.

Niin onkin kauniita ihmisiä ympäri maailmaa. Halusin vain ottaa joitakin ns. positiivisia huomioita Amerikoista. Kait aika pinnallisia, mutta niin kuin kerroin en ole siellä asunut. Ja jotakin oli kiva kirjoittaa. Ja Richard Gere on amerikkalainen näyttelijä ja todella mun makuuni. Mutta eihän se maasta riipu.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! Tätä tarvitsinkin juuri tänään. Ja huomenna uudestaan. Kiitos! :)
Hyvää alkavaa viikkoa
t. korndorfin riitta

Yvioon kirjoitti...

Kiitos korndorfin riitta. Tämä oli aika hauska löytö tuo moviemaker. Sillä voi kokeilla rajojaan ja jotakin uutta. Mulla kun on välillä tarve uuteen lähteä.

Hyvä, kun piristää päivää. Humoristiseksi se oli tarkoitettukin, ainakin lopputekstit.

Hyvää alkavaa viikkoa sullekin.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Suloisia kuvia tossa videolla, mä olen kanssa suunnittelut tota Movie Makerin kokeilua, tuntuu olevan nyt ihan villitys.

Ja Jenkkilästä sen verran, että kannattaa kyllä itse tulla paikan päälle katsomaan, silloin saa varmasti paremman kuvan. Tietty riippuu myös siitä mihin päin matkansa suuntaa, niin on iso maa ja niin erilaisia paikkakuntia.

Mutta tervetuloa toki Los Angelesiin ja täällä on kyllä komeita miehiä, valitettavasti yksi niistä on varattu mulle, mutta näkemistä kyllä tässä jättiläiskaupungissa riittää. ;)

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Hei Yvonne
Mulle tuli mieleen, että jos todella olet tulossa Los Angelesiin, niin olis tosi kiva tavata. Voitas mennä hiukan yhdessä katselemaan kaupunkia, varsinkin Hollywood olis nasta mesta. ;)

Yvioon kirjoitti...

Kiitos itkupilli, katselin kyllä noita lentoja ja hotelleja ja muutenkin, mihin olisi kiva lähteä.

Olisi kyllä mielenkiintoista tavata ja nähdä kaupunkia laajemmiltikin. Ja nähdä tuo kuuluisa Hollywood sun muuta.

Ja ei mulla kyllä olisi vastaan tavata joku komea mieskin. Harmi vaan, että taitavat olla suurimmaksi osaksi varattuja.

Katsotaan, jos saan jotenkin jossakin vaiheessa matkan järkättyä, pistetään korvan taakse,hm. Olispahan jotakin uutta ihmeteltävää eikä olisi pelkkää toisen käden tietoja.