lauantaina

Kuvat elää..Löysin uuden napin taas tästä tietokoneesta. Tämä on raakile ja voisi tehdä paljon toisin, mutta hauskaa oli tehdessä. Kuville kun on kiva tehdä kaikkea mahdollista ja tämä on uusi aluevaltaus. Voin varoittaa, että kokeilen varmaan uudestaankin ja ehkä opin tuota ohjelmaa käyttämään. Siinä vaan kun on kanssa noita nippeleita ja nappuloita ja en ole ennen kokeillut tällaista.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEI, mistä tuollaisen napin löysit? WAU! Mitä isot edellä sitä pienet perässä, eli yrittää täytyy siis.

tia kirjoitti...

Niin ja luin juuri että suomalaiseen näppäimistöön tulee uudenlaisia merkkejä, en sen enempää tiedä mitä tulee.

Kivan napin löysit.

Yvioon kirjoitti...

Eikö olekin hauska, leijonainen. Tässä mun tietokoneessa on tuo Windows moviemaker. Joten se on tän tietokoneen tai Vista käyttöjärjestelmän joku lisäosa.

Tämä oli pakko kokeilla, tia. Ja kun on olemassa kaikkea mahdollista, niin kokeiltava on. En tiedä, onko käyttöjärjestelmän vai tämän mun HP- koneen joku lisäosa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kanssa VISTA ja huomasin kerran, että siellä on kohta TEE ELOKUVA. Sen verran silloin katoin, että kuvia olisi saanut valita. En silloin ehtinyt tutustua enempää, mutta nyt sinä sait innostumaan. Katsotaan.

Mutta minulla oli asiaa kun tulin tänne. Oletko huomannut, että on sellainen kuin Luova lauantai, jossa nimenomaan kuvat täytyy olla käsiteltyjä, jos osallistuu valokuvilla. Mietihän sitä. Osallistujia tosin on vain tusinan verran, mutta lukijoita varmaan enemmän. Tule mukaan.

Yvioon kirjoitti...

Ai, en ole huomannut tuota Luovaa lauantaita. Pitääkin tutkia asiaa. Ja osallistua kanssa. Onpahan noille mun muokkauksille jotakin käyttöä. Hm..

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kivat elävät kuvat! :)
-korndorfer-