tiistaina

bloggaan, koska...vastaan Leijonaisen kysymykseen...
Nyt heitit Leijonainen http://www.leijonainen.fi/ sellaisen haasteen, johon vastattava, vaikka vastausta en varmaan edes tiedäkään.


Siis miksi bloggaan? No, alunperin törmäsin jonkun blogiin ja tuli mieleen, että miksi en voisi kokeilla. Lähdenhän muuten aina kaikkeen uuteen mukaan, niin miksi sitten en tähän. Ja kun kerran tämä kirjallinen ilmaisu on mulle joskus helponpaa kuin suullinen, niin eikun vaan mukaan tänne blogimaailmaan.Sittten sain kameran, jolla olen opetellut ottamaan kuvia ja sitä kehitystä on voinut mun blogissa seurata. Ja sitten tuli tämä Gimp2 -kuvankäsittelyohjelma, jonka saloihin yritän tutustua joka päivä ja keksiä, mitä nappulaa en olisi kokeillut ja miltä tulos sitten voisi näyttää.


Kävipä myös mielessä, että voisi tätä kirjallista puolta kehittää. Tosin tämä on vähän jäänyt sellaisen lapsipuolen asemaan, kun olen noihin kuviin keskittynyt.


Ai niin taisin vähän taas eksyä aiheestakin, siis miksi bloggailen. No, tietysti lähinnä tämän palautteen takia. Musta on tosi kivaa ja mielenkiintoista lukea kommentteja ja kirjoittaa niitä itse ja katsoa, mistä täällä minäkin päivänä kirjoitetaan tai kuvataan.


Ja sitten on sellaisia aiheita, joita haluaa jakaa muiden kanssa. Tai jos katsoo jonkun hyvän leffan tai tulee joku ahaa -elämys, niin on kiva laittaa se tänne. Olen myös tänne kirjoitellut mun omituisista kokemusta tai pähkäillyt elämää yleensä.Viime aikoina vaan olen ollut sellaisessa käymistilassa, että olen kirjoitellut tänne harvakseltaan. Päässä pyörii vaikka mitä, mutta ei vaan saa sitä ulos. Se muhii ja muhii tuo mun pääkoppa. Mitäköhän sieltäkin taas syntyy, kun on sellaiset aivokeitokset menossa.


8 kommenttia:

tia kirjoitti...

Niin laittaahan tuo kysymys miettimään miksi bloggailee ja sen myötä tulee ajatus minkälaiset ihmiset lukevat blogiani, sillä moni käy eikä kommentoi, paljon myös mielenkiintoisia kommentteja.

Sinulla sitten kun on tarpeeksi muhinut tulee tänne meille luettavaa ja katseltavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun vastasit! Mielestäni teksti ja kuvat ovat hyvässä tasapainossa blogissasi, minä ainakin arvostan molempia.
Onhan tämä bloggaileminen eräänlaista keskustelua, eikä tarvitse pukeutua, vaan voi tässä pyjamassa kirjoitella, tukka pystyssä.
Kirjoittamalla omatkin ajatukset selkiytyvät, joten tänne vaan kaikki, ettei ala kiehua.

Yvioon kirjoitti...

Se on totta, tia, että monet vierailevat, mutta eivät kommentoi. No, ehkä niin tekee välillä itsekin.

Katotaan, mitä tästä muhimisesta seuraa. Ehkä saan taas jonkin inspiksen, tiedä häntä.

Ajattelin, että johonkin haasteeseen on vastattava, leijonainen ja tähän löytyi ehkä jotakin kerrottavaakin.

Niin se hyvä puoli tässä on, että voi vaikka minkänäköisenä kirjoitella (mäkin aamulla herään hitaasti) ja muokata kuvia ja laittaa sitten tänne. Ei tarvitse bloggaamista varten ns. hienostella, voi olla luomuna vaan.

Kun olen tarpeeksi keitellyt, niin eiköhän joku soppa synny. Katotaan, tuleeko mitään kehittävää ulos.

Elegia kirjoitti...

Tässähän näitä syitä bloggaamiseen olikin paljon. Pääasiahan on, että itse nauttii siitä. Minustakin eräs paras puoli on juurikin vuorovaikutus muiden kanssa.

Yvioon kirjoitti...

Taitaa olla monella niin, elegia, että nämä kommentit pitävät bloggailua käynnissä.

Ja kait tämä on sellainen uusi tapa kirjoitella ihmisten kanssa. Noi keskustelupalstat ovat niin erilaisia. Sielläkin on välillä hyviä vuorovaikutushetkiä, mutta se on tyyliltään aika erilaista. Ja siellä ei voi käyttää kuvia samanlla lailla kuin täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä välillä pörhistelen höyheniäni siihen malliin, että "tahtoo kans oman blogin".
Mutta sitten ryhdyn syvällisiin pohdintoihin, ja kun aikani pyöritän päässäni ajatuksia, en löydä mitään sopivaa "jujua", jonka ympärille alkaisin kehitellä blogia. Iskee itsekritiikki. Blogin tarttis olla "näköiseni", että jaksaisin siihen sitten sitoutua.
Toistaiseksi olen viihtynyt erinomaisesti toisten blogeissa.
Vaan eihän sitä koskaan tiedä, jos idealamppuni syttyykin joku päivä.
t. korndorfin riitta :)

Yvioon kirjoitti...

Siitä vaan omaa blogia pitämään, riitta. Toi omantyylisen blogin pitäminen onkin sitten toinen juttu. Kyllä tässä on monet pohtimiset sun muut käyty siitä, että mitä tähän haluaa laittaa ja mikä olisi sellaista tekstiä, joka kiinnostaa itseä että yleisöä. Joskus vähän kimuranttia.

No, alat pitämään blogia sitten kun siltä tuntuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta :)
Sinun blogistasi tuleekin sellainen olo, että tämä on "näköisesi", ja siksi pidänkin tästä ja täällä on mukava käydä.

Saa nähdä, tuleeko päivä, jolloin blogikuume on sitä tasoa, että muutan omaan blogiin ja vähennän reissaamista blogilandiassa. Aika kun ei riitä kaikkeen. Matkaväsymyskin voi iskeä, ja sitten käperryn oman blogin soffannurkkaan ja sytytän kynttilän :)
Vielä ei ole sen aika.
Kivaa keskiviikkoa
t. korndorfer