sunnuntaina

piti tulla ennen ja jälkeen -kuva... kuinkas kävikään

Mun piti näyttää mun vaatekappi ennen ja jälkeen. No, otinhan mä sellaisia kuvia, mutta ei taida näistä ihan selvitä se alkuperäinen idea.
Mulla on suhteellisen vähän vaatteita, kun on niin vaikea löytää sopivia. Joten noita vanhoja sitten seisoo kaapissa, vaikka niitä ei kehtaa enää pitääkään.
Kun yleistetään, että naisilla on liikaa vaatteita, niin mulla ei kyllä ole, ainakaan kivoja tai sopivia tai sellaisia, joita kehtaisin käyttää. Aika vähällä vaatemäärällä tulen toimeen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pieni on minunkin vaatevarastoni. Ei tarvitse tuskailla ison vaatehuoneen ovella, että minulla ei ole mitään päällepantavaa, koskapa pienen vaatekaappini kätköissä on vain muutama varma vaatekerta :)
Varaston puolella valitettavasti on jokunen vanha ja sopimaton, joista on vaikea luopua, - vielä.
Olen muotigurujen kauhistus :)
t. korndorfin riitta

Elegia kirjoitti...

Kivasti muokatut kuvat. Pidän erityisesti noista tummista sävyistä.

Mietin tässä voiko naisella olla liikaa vaatteita? ;) Minä olen pulassa vaatteitteni kanssa tilanpuutteen takia, mutta silti niitä on saatava lisää ja lisää...

Yvioon kirjoitti...

Mullakin on muutama kiva vaate, mutta ei mitään laajaa vaatevarastoa, riitta. En mäkään nykyään varmaan mistään muotitietoisesta kävisi. Joskus olen löytänyt kivoja ja samalla muodikkaita vaatteita. Silloin ehkkä olinkin tyylikäs. Nykyään ei pysty ihan siihen. No, kunhan vaatteessa viihtyy, niin se on tärkeää ja se, että se sopii omaan tyyliin.

Mun on vaikea löytää vaatteita, elegia, niin sen takia ei oikein voi ostaa. Aika turhauttavaa puuhaa tuo vaatteiden osto. Vaikka olisi välillä rahaakin, niin ei löydy mieleistään tai sopivaa tai hyvin istuvaa. Pitää sitten elää vähemällä.


Noista muokatuista piti tosiaan tulla ennen ja jälkeen -kuvat, mutta innostuin muokkaamaan ja laitoin ne tekeleet näytille. Samalla näyttää kuin mulla olisi enemmän vaatteita, heh.