maanantaina

kultakortti, olisipa oikea...Kiitos Leijonainen http://www.leijonainen.fi/ kultakortista. Nyt olisikin kulta tarpeen. Ehkä noita aarrekätköjä tulee vastaan tai joku saatenkaari näyttää kultakätkönsä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa oikea, antaisin sen mielelläni.
Mutta enemmän nyt minua kiinnostaa tuo kuvasi. Siinä on joku elämänmerellä soutelija. Tosi mielenkiintoinen.

Tallennat nykyisin Wep-kokoon, eikö niin? Se on helppo siirtää, mutta sitten ei saa suurennettua. Kun klikkaa, kuva tulee kyllä, mutta on samankokoinen kuin edellinen. Tämäkin olisi ollut kiva nähdä isona.

Yvioon kirjoitti...

Niin leijonainen, kullalla olisi kyllä käyttöä.

Oikeastaan tallennan samalla lailla, mutta olen pienentänyt kokoa, jonka tallennan. Ja ajattelin, ettei mene niin tukkoon tässä toi tila. Ja jotenkin, kun saan jonkun kuvan aikaiseksi, josta pidän, niin noin varmistan, ettei joku ulkopuolinen kopioi sitä, se kun on niin pieni. No, pitänee katsoa, mitä voin tehdä. Hm...

Yvioon kirjoitti...

Niin ja oikeastaan senkin takia olen pienentänyt, että se pysyisi tässä blogissa vaan. Tietysti, jos kysyy luvan ja laittaa maininnan, että se on mun tekele, niin ehkä sitten se olisi eri asia.

Täällä netissä kun nämä kuvat saattavat olla vapaata riistaa. En vieläkään oikein tiedä, miten tähän suhtautua. Joskus tekee vaaan mieli vartioida omia kuviaan mustasukkaisesti.

Tai voihan se olla, ettei ne ole kenenkään muun mielestä hyvännäköisiä. Mene ja tiedä, sitten. Katsotaan tilannetta...