keskiviikkona

tiedätkö ötökän.. ja ruokahalu kasvaa syödessä...

Tän päivän kuvakokeilun satoa.


Ei ole kyllä mitään hajua, mikä ötökkä tuossa mun parvekkeen oven alla oleskelee. Siinä se kökötti, kun aamulla avasin oven. Näpsäsin kuvan ja vieläkään ei tule nimeä mieleen.Asiasta tuhanteen: Sarah Jessika Parker on käynnistämässä tosi tv:n ohjelmaa. Ne olisivat ns. taiteen idols -kisat. No, johan löytyi meikäläisellekin kisa, johon voisi osallistua. Voisin jotakin kehittää ja sitten vaan osallistumaan. Ai niin, eipä taida ihan heti tulla ohjelma Suomeen. No, voi harmi.

On totta sanonta, että ruokahalu kasvaa syödessä. Mä nimittäin olen kuvaillut nyt niin paljon, että haluaisin kunnon kameran. Sellainen vaan maksaa sellaiset 500 euroa. Pitää kehittää rahaa. Olisi nimittäin tosi makeeta ottaa kunnon kameralla kuvia. Mihin sellainen vehje pystyisikään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo otuksesi joku yökkö on minun mielestäni, mutta tarkemmin en tiedä. Asiasta toiseen, niin hyviä ovat kuvasi nytkin, mutta ymmärrän yskän: sama haave itsellä. Ja photoshop - ei maksa kai kuin vähän alle tonnin, että sillälailla. Mutta haaveita saa olla.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos kuvakehuista, leijonainen. No, hyvä, että sentään joltakin näyttävät. Olen niihin itsekin enimmäkseen tyytyväinen. No, kokeilen ja opettelen lisää koko ajan. Ja yritän säästää. Ehkä joskus sitten...

Ai yökkö. Eipä sano mulle mitään. Oli vaan tosi iso ja jökötti paikoillaan. En katsonut, oliko kuollut vai elossako on. Ei tehnyt mieli tehdä lähenpää tuttavuutta.