keskiviikkona

testejä ja toimimaton blogilista

Kiva, kun blogilista on ollut koko illan pimennossa. Vaikea muistaa ulkoa noita blogeja, joita lukee. Kokeilen eri kautta hakea niitä, mutta osa jää lukematta varmaan tänä iltana. Tökkiiköhän muillakin tuo blogilista?
Tein tuosta väsyneen lanssarin päiväkirjasta http://www.vasynytlanssari.net sen julkkistestin. Sen mukaan muistuttaisin Julianne Moorea ja oli siinä joukossa joitakin miehiäkin. Olikohan se testi eilen ja pitihän mun sitä kokeilla. Mulla oli vain niin erilaisia kuvia, että tuloksetkin vaihtelivat. Olen ollut kasvoista vähän pyöreämpi, niin siinä tuli silloin ihan eri henkilöitä.
Nuorenpana kuulema muistutin Riitta Väisästä, mutta en sitten tiedä. Ehkä silloin oli vähän jotakin yhteistä. Nykyään musta tuntuu, että olen vain itseni näköinen.6 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

mulla myös blogilista jumitellut :P toimii hetkittäin jos jaksaa olla kärsivällinen ja päivittää sivua. :)

Yvioon kirjoitti...

Eilen en päässyt illalla millään tuolle blogilistalle. Nyt aamulla se sentään toimi.

Helpottaa noitten suosikkien lukemista,kun mulla on vain osa merkitty sivuuni. Lueskelen varmaan melken sataa blogia, niin en ole niitä laittanut muualle ylös.

Elena kirjoitti...

Minäkin löysin sen testin, oli ihan hauska! Mulle tuli tulokseksi Scarlett Johansson 87% ja seuraaviin näköisyyksiin olikin jo sitten kaulaa aika paljon. Hassua, en ole koskaan tullut ajatelleeksi muistuttavani häntä (hiusten väri varmaan hämää), tosin omasta tyttärestäni olen joskus havainnut Scarlettin piirteitä!

Nyt toimii tosiaan blogilistakin. Mulla on siellä myös aikamoinen läjä sellaisia blogeja, joihin ajattelin pikkuhiljaa tutustua lisää. Omat vakisuosikkini olen sen sijaan listannut omaan blogiini sivupalkkiin, siihen kun saa myös sen päivityshetken nykyään näkyviin.

Elegia kirjoitti...

Minä sain Sammi Chengin (86%) ja Hunter Tylon (toisella kuvalla 90%). Olisi kiva, jos olisi sellainen testi, jossa olisi vain suomalaisia naamoja. Näytän tosin mielestäni eniten itseltäni. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Hauska" kuulla, että vika ei ollut minun koneessani, sekin kun eilen aiheutti ongelmia. Osin omaa syytäni, mutta sittenkin. Olen kerännyt noita bloginappeja tällaisten tilanteitten varalta. Niitten kautta pääsee ainakin. Sinä et ole vielä tehnyt bloginappia. Taiteilehan nyt tai pienennä tuosta alkukuvastasi joka on tosi hieno.

Yvioon kirjoitti...

Niin mustakin elena, toi testi oli hauska. Kiva vertailla omiakin kuvia ja katsoa, tuleeko aina sama tulos. Ei muuten tullut.

Mullekin tuli toisella kerralla Hunter Tylo, elegia. Ei taida olla testiä, jossa olisi suomalaisia naamoja. Tai sitten meidän pitää kehittää ihan oma sellainen.

Leijonainen, mulla ei kyllä ole mitään hajua, miten sellainen bloginappi tehdään. Vielä näitten säätöjenkin kanssa on miettimistä ja hakemista.

Voin kokeilla sen napin tekemistä, kun keksin miten se tehdään.