sunnuntaina

sijaistoimintaa Richard Geren keraNiinhän sitä sanotaan, että kun keskittyy johonkin ihan muuhun, niin ei ajattele sitä tulevaa jännittävää asiaa. Hetkeksi unohdin mun huoleni näitä muokatessani ja katsellessa Gerestä videoita ja kuvia. Sitten keksin liittää Geren Helsingin maisemiin. Ja tässä hän sitten on niin rentona ja komeana että.
Saas nähdä nyt sitten, millä tahdilla ehdin tätä blogia päivittää huomisesta alkaen. Vai tuleeko sitä niin paljon kaikkea uutta, että on ihan pakko kirjoittaa. Tai sitten on niin järkyttyneen äimistynyt, ettei aivot päästä mitään ulos. No, seurataan tilannetta.


Ja tässä vielä Gere jammaa. Aika hyvin vedetty, vaikka olikin vain lyhyt otto. Olen otettu.

4 kommenttia:

Katili kirjoitti...

Hauska ajatus laittaa Richard Helsingin maisemiin. Minäkin olin tosi yllättynyt tuosta jamipätkästä, sehän kuulosti oikein jeesiltä.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos katili. Aika komia mies ku on niin hyvin Helsinkiin sopii ja prätkä kans.

Toi jätkä osaa ihan oikeasti laulaa ja tanssia ja soittaa vielä pianoakin muhevasti. Sanoisin, että siinä on mies mun makuuni. Ah, tuo kokonaisuus: musikaalisuus, huumori, komeat raamit ja varmaan vielä symppis. Mitä sen enenpää nainen voi toivoa. Mistäköhän tuollaisen saisi itselle? No, unelmoidahan saa..

-Anne- kirjoitti...

Gere on niitä miehiä joka paranevat kypsyessään. En välittänyt lainkaan nuoresta Richardista, mutta nykyään, hiusten harmaannuttua hän onkin melko komistus. =)

Yvioon kirjoitti...

Eikö olekin, Anne. Mä olen tykännyt tästä nuorestakin versiosta, mutta hänessä on sellaista nuorekkuutta ja komeutta, joka ei katso ikää.