lauantaina

kielten kirjojen keräilyä ja korkkarijuoksu


Mietin just, että kuinkahan monta saksan kielen oppikirjaa mullakin on. Niitä on varmaan kymmeniä. No, tuo ei estä mua katselemasta taas uutta englannin tai saksan kielen oppikirjaa. Kaikkea sitä tuleekin keräilleeksi.

Mun on muuten-
kin helpompi ostaa kirjoja kuin esim. vaikka kenkiä. Kengistäkin taidan eniten käyttää mun urheiluversioita, kun niillä kas kummaa on helpoin tehdä kävelylenkkejä. Korkokenkiä käytän aika harvoin.Tällainen juttu tuli Hesarista vastaan.
En sitten tiedä, miten pärjäisin korkokengillä juoksussa. Sellainen nimittäin järjestetään Helsingissä. 80 metriä pitää juosta lujaa korkokengillä. Päivä on 23.08 ja Nelonen järjestää. Eka maalissa saa 4000 euron lahjakortin. Pitäisköhän osallistua, heh.2 kommenttia:

Sedis kirjoitti...

Montakohan nilkkaa murtuu... Siihen ei 4000 riitä...

Yvioon kirjoitti...

Niin, en tiedä, mutta hurjalta touhultahan toi näyttää. Suomessa ei saa juosta nilkkaremmien kera.

Ai niin ja ne kait piti olla vielä seitsemän sentin korot. Mä kun en osaa kävelläkään korkokengila, niin mitenköhän toi juoksu menisi.

Tossa jutussa ei ollut tietoa niistä murtumisista. Ehkä eivät uskalla laittaa muiden maiden tietoja tai sitten siihen valikoituu vankkanilkkaisia juoksijoita.