keskiviikkona

näin väärin voi mutkin ymmärtää


Mun sanoja on lainattu ja jopa tulkittu. En tiennytkään kuulostavani femistiltä (jos se on yhtä kuin miesvihaaja) tai nuorelta tytöltä.

Karkandula http://karkandula.blogspot.com/ omassa blogissaan:

Yvioon kirjoitti...Tämä viimeisin, jota tapailin oli just sellainen, että meidän läheisyys- ja seksikemiat sointuivat saumattomasti yhteen. Tuota puolta on vieläkin ikävä ja ei tee mieli uutta miestä tavatakaan. En sitten tiedä, milloinka olen valmis ja päässyt yli. Kävin kanssa katsomassa Sinkkuelämää -leffan ja tykkäsin tosi paljon.

Mielenkiintoisimpia ihmisolentoja tässä maailmassa ovat sitten ne tuikeat feministit, jotka ovat jo menettäneet fyysisen hurmaavuutensa terävimmän kukoistuksen ja ovat nuorempana olleet näiden esimerkkinaisten kaltaisia seksuaalisuutensa armoilla olevia libidometsästäjiä. Kunnes ovat löytäneet valon, miesvihan ilman orgastista kaipausta.

Hessus Maria. Aivan kuin seksuaalisuus olisi heidän identiteetistään erillinen entiteetti? Aivan kuin huikein orgasmi olisi järjettömyydessä ja toisen tuntemattomuudessa? Tästähän feministit ovat raivoten miehiä syyttäneet? Näiden nuorten naisten kaava miehistä tuntuu animaalisen yksioikoiselta: miehet, jotka herättävät vihaa ja ärsytystä, kiihottavat kun taas miehet, jotka osoittavat kontaktia, pitkämielisyyttä ja tasa-vertaisuutta, saavat heissä aikaan (seksuaalisesti) vastenmielisyyden puistatuksia.

En ollut ajatellut, että nopeasti uusi mies vaan kehiin ja melkein kuka vaan, niin sitten olen aikuinen ja sitten en ole miesvihaaja. Mä vaan haluan aikaa toipua jostakin jutusta. Sellainen mä vaan olen. Ja tämä viimeisin kolahti muhun seksuaalisesta ja ennen kaikkea meillä toimi läheisyys ja halaaminen ja koskettaminen, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvää. Ei ainakaan mulla ole ollut.

Ja voisin mä tutustua tasavertaiseen, pitkämieliseen ja kontaktia osoittavaan mieheen. Tämä viimeisin itse teki aloitteen. Ja oli tasa-arvoinen kotitöissä esim. Hän halusi tiskata ja laittaa ruokaa. Hänelle ei ole väliä, kenen töitä nuo työt muka olisivat. Hän oli kohtelias ja avulias sun muuta.
Mutta se ei vaan sitten pitemmälle toiminut. Ei voi mitään. Niin elämässä joskus menee. Sitä ihastuu johonkin ja se ei sitten toimikaan. En kyllä kadu mitään ja en aio häntä aina vihatakaan. Se ei johda mihinkään.
Eipä mua olekaan tulkittu pitkään aikaan näin väärin. Ja sitä paitsi jotkut miehet tekevät vaikutuksen ja toiset eivät. Ei sille vaan voi mitään. Ja omasta mielestäni pidän kaikenlaisista tyypeistä. En etsi jonkun ihanteen mukaan. Ei mulla ole väliä, onko toinen pitkä vai keskimittainen, vaalea- tai tummahiuksinen, pitkä- tai lyhythiuksinen. Toi urheilullisuus on tärkeätä, mutta vain sen takia, että sellaiset miehet ehkä ymmärtävät mun lihaksikkuuden paremmin.

5 kommenttia:

Neiti B. kirjoitti...

lfcdJoo, koko juttu on niin asiayhteydestään poisrepäisty kuin olla voi! Mulla palaa posket vieläkin, en tiedä onko enemmän harmistumista vai sittenkin huvittumista.. :)

Yvioon kirjoitti...

Ekaks mua nauratti ja sitten otti päähän.

En sitten tiedä, mikä mainostemppu tuokin oli. Taisi lukea vaan joka toisen lauseen.

Ehkä hän oli ekaks keksinyt aiheen ja sitten etsi kohteet. Ei ole oikein tolkkua, ei.

Huvitusta osaltaan täälläkin..:)

Neiti B. kirjoitti...

Sama tuli mieleen, että heppu oli ensin keksinyt aiheen ja etsi sitten sopivaksi katsomansa kohteen. Nyt mä jännityksellä odotan, että mitä se vastaa niihin mun kommentteihin!

Elegia kirjoitti...

Luin koko episodin ja aika kummalta se minunkin silmiini näytti. En minä ainakaan ole sinun tekstejä, Yvonne, tulkinnut sillä tavalla. Toisaalta hällä taitaa olla muutenkin aika erikoinen maailmankatsomus, kun ei edes oikein käsitä, mitä feminismillä tarkoitetaan. Naura sille, minäkin teen niin :)

Yvioon kirjoitti...

neiti b, en tiedä, tuleeko sieltä mitään järkevää vastausta, kun oli kerran noin meidän ajatuksia vääristellyt. Katsotaan..


Joo elegia, ei tässä kait auta muu kuin nauraa. Jotenkin niin outo koko juttu.

Nuorenin vaan monella kymmenellä vuodella. Sen olen kuullut, että olen ikäistäni nuoremman näköinen, mutta että ajatukseni ovat vielä nuoremmat. Liekö hyvä asia vai huono. En sitten tiedä.

Katsotaan, tuleeko jatkoa ja jaksanko hänen ajatuksiaan enää lukeakaan. Jos oon sillä tuulella...

Kyllä täältä blogimaailmasta kaikkea näköjään löytyy. Tulee mieleen ihan rafla-aikani, niin sielläkin oli kaiken näköisiä heppuja.