torstaina

muokattu kuva ja uskaltaako enää ulkona liikkua...

Iltalehdestä huomasin blogijutun väkivallasta. Ajatella, että Suomi on väkivaltainen maa. No, sehän on nähty ja varsinkin viikonloppuna. Mä itse yritän pysyä erossa noista tilanteista ja nykyään en paljoa viikonloppuisin ulkona myöhään liikuskelekaan.


Nuorena hoippelehdin milloin mihinkin aikaan ulkona ja ei mulle sattunut mitään pahenpaa. Taitanut mulla olla onni mukana.
Tässä uuden paikan juna-asemalla joku vei mun lompakon. Rahaa ei siinä ollut, mutta paperit piti uusia. Ja en tajunnut sitä. Ovelasti tekivät varkaat. Mun vierestä lähti kyllä juoksemaan joku nuori poika. En sitten tiedä, liekö hän ollut. No, eivät paljon ainakaan rahallisesti hyötyneet.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lohdullinen tuo kuvasi, jossa talo ja ikkuna, jossa valo. Vai onko valo yksinäinen? Kun muita valoja ei näy? Taitaa olla.

Yvioon kirjoitti...

On se talo ihan yksin, leijonainen. Se on autiotalon vieruskaveri, jota ei purettu samalla. Sillä tontilla se yksin seisoo. Eivät ole sille mitään tehneet. Kokeilin ottaa siitä kuvan.

Yvioon kirjoitti...

Leijonainen, mä tein kaksi kuvakokeilua samalla, niin tietysti sekoitin ne kuvat.

Niin, siis tämä talo on leikatttu toisesta kuvasta ja liitetty tähän ja valo lisätty sun muuta. Siis mikään ei oikeasti kuulu yhteen.