sunnuntaina

kukkien syksyEdelleen käyn kasvipalstoilla pällistelemässä ja samalla saattaa tarttua muutama kuvakin. Joitakin voin jopa tänne laittaa näytille.

Mua on vaan ruvennut askarruttamaan, että toivottavasti ei noita parenpia kuvia kukaan kopioi. Itse kun ne on suurella vaivalla ottanut, niin ei haluaisi, että joku ilman lupaa niitä käyttäisi. En vaan tiedä. Täällä ehkä nämä kuvat ovat vapaata riistaa. Miten sen sitten estäisikään?

Hauskan näköisiä kukkatolppia näistä tuli. Ja pitihän ne laittaa sitten näytille. Itse kukkatuotoshan ei ole mikään erikoinen, mutta näissä kuvissa se näyttää joltakin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikkäitä karuudessaan nuo siemenkodat. Ovatko unikoista vai mistä?

Niinpä, tuo kuvien kopiointi, sinulla on sentään nimi kuvassa, minulla ei sitäkään. En oikeastaan välitä, koska kuviani on muutenkin maailmalla aika paljon, tosin niissä on nimi. Hmm, täytyy ehkä alkaa laittaa nimi.

Yvioon kirjoitti...

Taitavat olla unikoista, leijonainen. Tosin en ole ihan varma. Mulla kun edelleen on toi kukkien nimien hakeminen kesken.

Niin no laitoin noihin nimen, kun näin jollakin sivulla, että noinkin voi nimiään kirjoittaa. No, parhaat kuvat mulla on vielä koneella. En ole oikein uskaltanut niitä tänne laittaa. Ei mua sinänsä haittaa, jos kertoo, että lainaa kuviani johonkin. Ajattelin vaan, jos laittaa ne näytille omina kuvinaan. Sitä kait pelkään eniten. No, katotaan...