tiistaina

hulluimmat ideat

Tällaista keksin iltojen iloksi. Löysin noi muovit joskus ja ajattelin ne tohon näköestoksi. Taitaa olla taas ihan pähkähullu idea. Joku varmaan nyt viimeistään kysyy, onko lääkitys ihan kohdallaan.
Ja selvisi se, miksi en noita käsitöitä oikein taida, kun keksin tällaista vaan. Katotaan nyt, kauanko kehtaan sitä tuossa pitää vai äänestääkö naapurit vielä sen pois. Kaikkea sitä keksii. Heh.
6 kommenttia:

leijonainen kirjoitti...

Hienoa kun sinulla on keksintöjä! Tuokin näyttää tosi hyvältä. Jos joku ihmettelee, hän vain kadehtii, kun ei itse rohkene. Anna palaa vaan!

Yvioon kirjoitti...

Kiitos leijonainen. Tämä kyllä oli varmaan keksintöjen keksintö. Halusin vaan jotakin, niin siinähän se sitten on. Ja väreistä pidän kyllä.

Katotaan, josko jotakin muutakin kädentyötä kokeilisin. Olen vaan aika vähän tehnyt, niin niissä on sellaista kankeutta. Keksin kyllä kaikenlaista, mutta toteutus on sitten toinen juttu.

Nytkin tekisi mieli noita vanhoja huonekaluja maalata, mutta sitäkään en ole ennen tehnyt, niin mitäköhän siitäkin sitten tulee. No, katsotaan. Kaikkea on kokeiltava.

Katili kirjoitti...

Hei, voi juku, upea keksintö! Ekaksi en käsittänyt, mutta kun klikkasin kuvan isommaksi, tajusin. Tuo ihana vaaleanpunainen lohipinkki on just jees väri. Ja toimii näköesteenäkin.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos katili. Tarvitsin vaan jotakin ja tuota olin miettinyt, niin pitihän se kokeilla. Näyttää sitten kuinka hullulta tahansa.

Toi väri oli se, mihin ensiksi ihastuin. Liilaahan on vaikea löytää, mutta tuokin väri on makee.

Noita muoveja oli parereitten ympärillä joissakin kirjekuoressa, uusiokäyttöä parhaimmillaan tai hulluimmillaan. Heh.

Elegia kirjoitti...

No mutta tuohan on hyvä idea, oikeasti! Älä vaan missään tapauksessa ota sitä pois :) Sitähän voi sitten vaikka koristella (teko)kukkasin. Laittaa vain muoviin kiinni hakaneulalla tai jollain ;)

Yvioon kirjoitti...

Kiitos elegia. No, en mä nyt kesällä varmaan otakaan. Joo, lisää koristeita varmaan voisi laittaa. Toihan olisi hyvä idea noita tekokukkia laittaa. Pitääpä katsella ympärilleen, josko taas jotakin keksisi.