maanantaina

blogiloma?


Nyt on tullut nukuttua pari kolme tuntia, joten aivoissa ei varmaan toimi mikään. Katselin juuti tätä blogia ja olen kyllä aika paljon kirjoittanut kaikkea. Nyt on vaan tullut sellainen olo, etten tiedä oikein, jaksanko kirjoittaa. Tympii nimittäin ihan kaikki, jopa tämän kirjoittaminen.


Tämä kissakin tässä nauttii elämästään. Mustakin olisi kiva vain olla ja kehrätä. Joten jos tähän ei ilmesty uusia tekstejä vähään aikaa, niin olen blogilomalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika vaikea tilanne sulla nyt - kyllä se heijastuu kaikkeen. Mikään ei huvita silloin, kun on stressi päällä. Se aiheuttaa kyllä sydänhermoihinkin oireita. Voi, osaisinpa antaa hyviä neuvoja, mutta niitä minulla ei ole, voin vain toivottaa voimia ja taitoa tehdä oikea ratkaisu. Oikea sinulle, ei kenellekään muulle.

Yvioon kirjoitti...

Niin se on totta, leijonainen. On tämä vähän hankala tilanne. Jotkut päivät on okei, mutta toiset sitten taas tosi raskaita.

Sehän se on kun tarvitsee rahaa ja ei sitä niin helpolla uutta työpaikkaa saada. Energian vaan vie ja jotenkin mielikuvitus ei toimi.

Kiitos, kyllä nyt voimia tarvitsenkin, kun on niin paljon pelissä. Ehkä keksin ratkaisun.