torstaina

ehkä sittenkin

Tänään sain kuulla, että pääsen työhaastatteluun. Jippii. Nyt on vain se ongelma, että miten olla rentona tossa tilanteessa ja niin, ettei muka sitä halua. Niin kuin aikaisemmin jo kirjoitin, niin olen päässyt sellaisiin työpaikkoihin, joihin en ole itse hinkunut. Tässä sen nyt näkee, että kurjuuden maksimointi ei onnistunut. Heti alkaa kuulua hyviäkin uutisia, kun on varautunut olemaan synkkä ja synkistelemään, heh. Kyllä jäi syömisetkin vähemmälle, kun vatsaa kirpisti niin, ettei ruoka maistunut. No, onneksi olen helpolla lihoavaa -tyyppiä, niin ei ole pelkoa, että laihtuisin liikaa.

Ja otin lisää lainaa, jota ajattelin lähteä makselemaan pois, jos ja kun saan uuden työpaikan. Ehdin jo katsoa tuota Takuu-Säätiön sivuakin, jos tiukka paikka tulee. Siellä on neuvoja ylivelkaantuneille ja kuulema voivat auttaa pahimman yli. Näytti olevan aika tiukka toi ohjelma, mihin pitäisi sitoutua. Toivottavasti ei mun tarvitse sentään niin tiukoille mennä.

Taidan jatkaa tätä syömisprojektia, ettei vaan pääse laihtumaan. Liikuntaa on harrastettu tänään, joten voi hyvällä omalla tunnolla syödä ja toivoa parenpaa huomista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon työhaastattelusta! Tsemppaa kovasti ja ota työpaikka itsellesi.

Huomasin ajatelman sinun sivupalkissa:
"Ei kannata etsiä tyttöä, jonka kanssa haluaisi mennä sänkyyn, vaan tyttöä, jonka kanssa mielellään nousee ylös. Jens Locher"

Tuo jos mikä on hienosti sanottu!

Anonyymi kirjoitti...

moi,ihan mieletön heitto!kivasti kirjotat,palaan myöh.jutteleen sun kanssa. t.kirsi

Yvonne kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Niitä on aina kiva lukea.

Jännitän työhaastattelua, kun en ikinä tiedä, mitä niissä kysytään. Ja kun pitäisi olla sellainen rento ja samalla oma itsensä. Vaikea yhtälö. Yritän kuitenkin tsempata.

Musta on kiva lukea ajatelmia ja aforismeja. Niissä on sellaista elämänviisautta.

Maru kirjoitti...

Onneksi olkoon, toivottavasti haastattelu menee hyvin. Itse en jostain syystä saa koskaan aikaiseksi miettiä vastauksia valmiiksi, vaikka monet kysymykset toistuu usein. Sitten haastattelussa harmittaa kun en miettinyt hyvää vastausta etukäteen. Jotkut vastaukset alkaa jo muistaa edellisiltä kerroilta ja ainakin ne huonot vastaukset (miks mun tommosta piti mennä sanomaan) osaa kiertää.

Yvonne kirjoitti...

Kiitos Taru, yritän miettiä joitakin hyviä vastauksia. Kysymykset on vaan joka kerta erilaisia, niin en tiedä ikinä, mitä järkevää sanoa, paitsi silloin kun en ole halunnut kyseiseen paikkaan.