tiistaina

arkea ja vakioJotenkin huomaan, että teen nykyään itse paljon ruokaa. Ensin ajattelin, että säästän rahaa, mutta nyt olen huomannut, että kotona tai itse tehty on paremman makuista kuin kaupan einekset. Joten näin sitä meikäläinenkin on alkanut kokkailemaan, puolittain vahingossa.

Iltaviihdykkeenä olen katsonut vanhoja Pokka pitää -jaksoja. Ajatukset lentelee muualle kuin omiin ongelmiin ja niin on yksi tekeminen ajanut asiansa.

Onkohan kivun määrä jotenkin vakio. Olen kokeillut vahvenpaa särkylääkettä, että nukkuisin yöllä. No, nukunhan mä nyt jotenkin, mutta niska on ihan jäykkä aamulla ja selkä vihoittelee. Ihan kuin kipu leviäisi toiseen paikkaan vähänkin, jos toinen paikka hellittää. Ihme juttu.

2 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Minäkin pidän tuosta Pokka Pitää sarjasta ja rouva "Pukee" on aivan mahdoton. Nyt just katson telkkarista Vielä Virtaa sarjaa, joka on miltei yhtä hauska. Pitäis oppia nauramaan itselleen myös, josko piponi kiristys hieman helpottaisi.
Hyvää syksyä, t Annu

Yvioon kirjoitti...

Annu, kiitos kommentistasi. Katson välillä koko sarjan tuota Bucket -rouvaa. Siinä saa nauraa ja illalla saa hyvin unta.

Niin, tuo olisi hyvä taito, ettei ottaisi itseään liian vakavasti ja antaisi itsensä tehdä virheitä ja olla epätäydellinen. Ja huumori piristää aina mieltä.

Samoin sulle hyvää syksyä.