lauantaina

perhosten aamuhetki...

Heräsin tänään klo kahdeksalta. Laitoin vaatteet ja päälle ja tein pitkän, tunnin kestävän lenkin. En edes ehtinyt juoda aamukahviani, kun pelkäsin taas jumittuvani tähän koneelle. Eilen en nimittäin saanut lähdettyä ulos, joten pakko oli keksiä jotakin.

Lenkillä kyllä väsytti vähän, mutta pääsin ihan normaaliin kävelyvauhtiini. Ja aamut ovat kauniita. Tulee mieleen, kuinka tein samoin maalla ollessani. Heräsin ja lähdin ulos. En juonut ja syönyt mitään. Mummi ihmetteli, mihin mä olin hävinnyt. Halusin aloittaa aamun omassa rauhassani ja nauttia hiljaisesta luonnosta ja katsella järven liplatusta.

Kamerani löysi perhosten joukkolaskeutumisen. Varmaan seitsemän perhosta kökki tällä perennalla, Punahatulla.

Mä olen levittänyt tavaroitani pitkin kotiani, kun mun pitäisi järjestellä tätä krääsää. Heittää siis osa pois ja keksiä lopuille paikka. Olen aloittanut kyllä, mutta loppuun saattaminen onkin sitten toinen juttu. Tunnetusti tämä yksin siiivoaminen on mulle tylsää puuhaa. Tyttäreni taas toimiessa siivousvalmentajana niin siivoaminen sujuu helpommin.

3 kommenttia:

Nurkkalintu kirjoitti...

Mukavaa, että sinulla ja perhosilla on ollut kaunis aamuhetki :)

Empatiseeraan ja sympatiseeraan tuon siivousasian kanssa. Meillä on ollut tänä kesänä iso projekti varastossa ja komeroissa. Paljon tarpeetonta on kannettu roskikseen. Viimeinkin! Sitä aina jossittelee, että jos joskus vaikka tarvitsee. Nyt loppuivat ne jossittelut :)

Hyvää päivänjatkoa!

tia kirjoitti...

Noin avoinna jo punahatut, meillä vasta vihreän värityksenä, odotan innolla niiden avautumista kunnolla.
Sinulla ihana perhosidylli, minä olen katsellut perhosten lentoa ei paljon ole tulleet kuvattavaksi.

Siivoamista löytyisi meiltäkin.

Yvioon kirjoitti...

Nurkkalintu, aamulla on joskus niin kauniin hiljaista. Ja perhosia on paljon liikkeellä.

Tätä komeroiden järjestelemistä riittää. Mulla on menossa aina jokin siivous. Tätä järjesteltävää riittää. Ehkä jossakin vaiheessa saan tämän loppuun. Toivottavasti.

Hyvää päivänjatkoa sullekin. :)

tia, tuo Punahattu on tosi terveen ja voimakkaan näköinen. Näyttää viihtyvän tuolla palstalla hyvin. Ehkä joskus hankin sen parvekkeelle.

Olen tosiaan ihastunut perhosiin. Ovat niin herkän kauniita. Ja antavat vielä kuvata, kun pysyvät välillä paikoillaan.