lauantaina

kuvamuotoiluja.. tekemistä ja olemista....

Muksuni pitäisi tulla tänään sovittamaan pyöräilykypärää ja auttamaan mua kämppäni järjestelyissä. Hänellä kun on tuo järjesteleminen enemmän luontaista kuin mulla. Aloittelen aina jotakin kohtaa, mutta en saa ihan valmista. Musta on kiva aloittaa kaikkea, mutta en saa tehtyä loppuun, en ainakaan näitä siivous- ja järjestelyhommia. Ja niitä tuntuu aina riittävän.

Pari kuvamuotoiluakin sain aikaiseksi.

Meidän kerrostalossa on harvinaisen hiljaista. Yleensä täällä on noita muksuja riehumassa pihalla ja muutenkin tässä talossa kuuluu kaikki, milloin naapurin lauluvirityksiä milloin muuta epämääräistä kolinaa. Ehkä porukka on muualla kesälomalla. Kohta varmaan monet suunistavat muille maille kesälomaansa viettämään. Mä olen kaupungissa. Ja katsastan, mitä täällä voi kesällä tehdä.


2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Kaupunki hiljenee aina juhannukselta. Se on kiva. Me tykkäämme olla kotona. Paljon löytyy tekemistä sisältä. pihasta ja lähiympäristöstä. Sitä paitsi hyvin helposti pääsee vaikka Hesan nähtävyyksiä turistina katselemaan, oikeiden turistien sekaan :)

Yvioon kirjoitti...

Rita, kieltämättä on kivaa, että tänne kaupunkiin tulee hiljaisempaa. Voi täälläkin nauttia hiljaisesta olosta, vaikkei niin hiljaisesta kuin maalla, mutta kuitenkin.

Kotona on kyllä ihan mukavaa olla, ainakin välillä. Voihan sitä mennä ihmettelemään Hesan keskustaan ja löytää jotakin uutta kuvattavaa tai ihmisiä tai tapahtumia. :)