sunnuntaina

kukkaa ja koristetta...

ssä on kuva mun kurpitsan taimesta. En tiedä, tekeekö kurpitsoja, kun pitäisi olla kait kaksi tainta.

Enpä muista, milloin olisin ollut näin väsynyt. Ainahan mä väsynyt olen ollut, mutta nyt olen sitä pitkin päivää. Pitäisi varmaan käydä lääkärissä ties kuinka monennen kerran valittamassa tästä väsymyksestä. Mutta kun kokeissa ei näy mitään, niin ei kait mulla sitten mikään olekaan (heidän mielestään). Tämä on vain niin lamauttavaa ja raskasta, kun ei jaksa olla hereillä. Olen lukenut kaiken mahdollisen väsymyksestä, mutta se voi liittyä niin moneen sairauteen ja enhän mä mikään lääkäri ole. Mutta en vain jaksaisi taas mennä turhaan lääkärillekään, kun eivät välttämättä ota todesta. Laittavat kaiken tuon mielialan piikkiin. Mutta vie tämä väsymys mielialaa alaspäinkin, kun ei jaksa olla hereillä. On vain uupunut olo koko ajan.

Tällaisessa kivisessä nallessa kukat kukkivat.5 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Miten niin pitäisi olla kaksi tainta? Minä olen käsittänyt, että sama kasvi tekee sekä hede että emikukkia ja sillä tavalla se pölytys hoituu..

tia kirjoitti...

Hieno taimi nyt vaan odotellaan herkkuja. Väsymys voi olla myös tämän sateisen kevään syy osaksi ja jos on hiukan helpottanut paineet sekin voi väsyttää. Aurinko kun alkaa porottamaan voi viedä väsymystä pois, toivotaan niin.

Yvioon kirjoitti...

Millan, jossakin puutarhapalstalla oli tuosta juttua. Toivottavasti tuo sama kasvi saa tuon kurpitsan aikaiseksi. Onpahan odotettavaa.

tia, toivottavasti tuo tekee edes jonkun kurpitsan. Olen utelias.

Kait mä olen kanssa tympääntynyt, vaikka väsymys onkin ollut seuralaisena jo niin kauan. Kohta en edes tiedä, miltä tuntuu olla koko päivä pirteänä.

Susa kirjoitti...

Makin karsin vasymyksesta. Nyt matkan jalkeen vasyttaa vahemman ja on enemman energiaa. Ehka tarvitset pienen matkan jonnekin Yvonne. :)

Yvioon kirjoitti...

Susa, kuulostaisi kyllä hyvältä tuo matka. No, ehkä voin joku päivä taas matkustaa. Lähtisin heti matkalle, jos vaan voisin. :)