sunnuntaina

sunnuntaina...


Kävin pienellä kälelylenkillä. Eilen oli vaan sellainen sateinen ilma. Mutta en halunnut jäädä kotiin sadetta pitelemään.

Matkan varrella kävin myös katsomassa ankkoja. Ne olivat pirteitä, kun satoi välillä. Aurinkoisella ilmalla viettävät usein siestaa.

Tämä kukkanen on meillä yleinen kasvi ja mieluinen sellainen.


Säädin tyytyväisenä näitä kameran asetuksia. Tuli aika mielenkiintoisen näköinen ankka. Ihan kuin se olisi saanut jonkun värihoidon.

On tässä kamerassa vielä oppimista. Tosin näin unta, että ostin sellaisen järjestelmäkameran ja mietin, että osaanko sitä käyttää.

Mulla on muutenkin ollut viime aikoina vilkas unielämä. Olen nähnyt unta entisistä poikakavereistani ja sukulaisista, joita en ole nähnyt pitkiin aikoihin.

5 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Kaunis kukka, sateellahan ihan kiva olla ulkona.

Nurkkalintu kirjoitti...

Kaunis kukkakuva.

Täällä meilläpäin on tänään satanut ilahduttavasti, rakeitakin tuli ja ukkosti. Ilma raikastui, ja minun on helpompi hengittää.
Toivon lisää saderyöppyjä!

tia kirjoitti...

Sinulla taas näitä ihania ankkakuvia, kaunis on kukkakuvakin.

Yvioon kirjoitti...

Hannelen paratiisi, itsekin pidän tuosta kukkakuvasta. On muuten mansikan kukka. Niin, sateella on kiva olla ulkona, paitsi, jos aikoo tehdä pitkän lenkin ja ei ole kovin lämmintä vielä.

Nurkkalintu, kiitos.

Meilläkin satoi vähän, mutta ei tullut kunnolla vettä, ainakaan aluksi. Pilviä oli kaikenlaisia. Kesällä on lämpimällä säällä kiva lähteä ulos, vaikka sataisikin. Ei ole silloin noita siitepölyjä niin paljoa ilmassa.

tia, tuntuu, että mulla on vaan kukkakuvia. Niitä tulee otettua. Noita ankkojakin olen aika paljon kuvannut. Hm, kun keksisi jotakin uutta.

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.