torstaina

sorsaa... lomapäivä...tunnelukko... työnhaku...

Mulla on tänään töistä lomapäivä. Ihanaa olla vaan kotona. Tosin ajattelin hoitaa asioitani ja soitella eri paikkoihin. Maksaa laskuja ja siivota ja muuta sälää. Nyt on kerrankin aikaa. Mahdollisesti vielä käyn jotakin kuvaamassakin. Hm.

Iltalehdessä oli juttua, että ei saisi olla liian epätoivoinen, kun hakee töitä. Hakemus pitäisi olla hyvin kirjoitettu ja ajantasalla. Ja ei pitäisi hakea ihan mitä tahansa. Ja valmistautua työhaastatteluun.

Tunnelukoista luin kirjaa. Siitä jäi mieleen, kuinka ei ensin kannata väkisin yrittää pitää negatiivisia tuntemuksia tai ajatuksia poissa. Ensin kohdata ne ja sitten kääntää ajatukset johonkin muuhun. Puhua itselleen ystävällisesti eikä haukkuen. Jään muuten usein kiinni siitä, että mollaan itseäni. Joudun oikein pysähtymään, että mitä mä taas oikein teen. Että teen parhaani ja mokaan aina joskus, mutta eteenpäin on mentävä ja itseensä on uskottava edes välillä.


4 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Itsestä on hyvä tykätä ja miettiä, että osaahan paljon.

hanne kirjoitti...

Usko, heittäydy elämän syliin ja se kantaa sinut sinne minne tarkoitus...
ja olet ihana ihminen...elä se!!!

tia kirjoitti...

Lomapäivänänä voi tehdä sitä mitä huvittaa. Kyllä ne negatiiviset tuntemukset kannattaa työstää pois, muuten kummittelevat aina mielessä.

Yvioon kirjoitti...

hannelen paratiisi, niinhän se olisi. :)

hanne, niinhän sitä pitäisi, mutta joskus on vaan vaikea heittäytyä ja uskoa. On helpompi epäillä kuin luottaa. Mutta ehkä mä vielä...

tia, niin mä yritänkin. Niitä vaan tulee aina välillä, mutta toivottavasti tulee muutakin ajateltavaa, jotakin toiveikasta.