keskiviikkona

kuvaa... muksuni...

Ei suostunut päivittymään tämä blogini blogilistalle, mutta toivottavasti jossakin
vaiheessa näkyy.


Pääsiäinen on tulossa ja ei mulla ole mitään erikoisia suunnitelmia. Ehkä teen sitten ex tempore jotakin. Tuleepahan sitten yllätyksenä mulle itsellekin.

Mulla on taas marsu hoidossa. Neitimarsu alkaa olla aika vanha. Välillä vaan nukkuu, tosin nyt se on kyllä ollut aika aktiivinen koko ajan. Kunhan ei vilustuisi mun asunnossa, kun täällä on sen verran kylmää.

Tulipa mieleen, kuinka muksunikin oli kekseliäs lapsi. Hänen rakkaimpiin huveihin kuului veskipaperin heittäminen parvekkeelta alas naapurin parvekkeelle. Tämä naapuri ei sitten ollut kovin ymmärtäväinen muksuni tempaukselle, vaan tuli veskipaperi kädessä soittamaan ovikelloa. Olisi ollut tyytyväinen, kun sai ilmaista veskipaperia. Ilmankos se oli meiltä aina loppu. Se lensi naapurille.

Toiselle kertaa muksuni hauskutti hoitajaansa menemällä piiloon pöydän alle. Siinä sitten hoitaja etsi pitkin asuntoa muksuani ja kävi jopa rapussa huutelemassa. Olin kyllä varoittanut, että vesselini on kovin villi ja vilkas ja kekseliäs. Kehen lie tullut.


4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Sinulla kaveri siellä ;-)
Lapset osaavat olla kyllä kekseliäitä, on vielä muistissa pojan kujeet.

Hallatar kirjoitti...

Voi eivät turkiseläimet helpolla palellu. =)

Hauskoja muisteluita. =)

Rita kirjoitti...

Hihii... Luin tekstistäsi että sulla on NORSU hoidossa. Valkoinen kirjasin hämää :) Silmiä hieraisemalla selkis mutta sitten luin vielä että NETTIMARSU alkaa olla aika vanha. Olisikohan parasta aina lukea suoraan täältä kommenttilaatikon puolelta mustista kirjaimista. Vaikka ei se ole niin hauskaa :)

Yvioon kirjoitti...

tia, tuossa tuo marsu kököttää. On aika persoonallinen tapaus, tämä meidän marsu.

Eivätkö osaakin, kun vain muistaisi noita tilanteita lisää, mitä muksuni tai itse keksin.

Hallatar, toivottavasti tämä marsu ei palellu. Nämä eläimet eivät nimittäin kestä vetoa. Ja sitähän tässä kämpässä riittää.

Muksuni keksi joo kaikkea mahdollita. Hänellä kun on vilkas mielikuvitus. =)

Rita, mulla pitäisi olla vaaleansininen. No, kokeilen nyt oranssia, josko näkysi paremmin.

Norsu olisikin kiva lemmikki. :)

Ei vaan taitaisi mahtua tänne kerrostaloasuntoon.