keskiviikkona

elokuvan viemää...


Katsoin äsken Yes man - elokuvan netissä film2home.fi palvelun kautta. Tosin internetselaajana pitää olla Internet Explorer.

Olen ennenkin huomannut, että Jim Carrey:llä on lahja saada paremmalle tuulelle. Yleensä mulle tuleekin parempi olo, kun olen katsonut jonkun hänen elokuvistaan.

Yes man oli hauska ja ajatuksia herättävä elokuva. En kertoile juonesta sen enenpää, jos sitä ei ole joku katsonut. Ideana kuitenkin se, että ihminen, joka on sanonut kaikkeen ei, alkaakin nyt sanoa kaikkeen kyllä ja kirjaimellisesti ihan kaikkeen.

Tärkeintä musta on kuitenkin se tunne, mikä jää elokuvan jälkeen ja tästä jäi sellainen hyvä olo. Ja sellainen olo, että kaikki on mahdollista. Jim Carrey osaa kyllä viihdyttää. Pidän hänen tyylistään, vaikka hän ei miehenä olekaan varsinaisesti mun makuuni.

Russel Crowe:n elokuvia katson, kun haluan katsoa jotakin vakavaa ja vaikuttavaa ja Jim Carrey:n elokuvia taas silloin, kun haluan nauraa ja katsoa jotakin hauskaa. Ja tälläkään kerralla en pettynyt. Nyt on paljon positiivisempi olo. Leffa on tehnyt tehtävänsä.2 kommenttia:

tia kirjoitti...

Leffa on tehnyt tehtävänsä jos on hyvä mieli mitä haitkin.

Yvioon kirjoitti...

tia, niin itsekin koen.