torstaina

olemista...


Kehäkukka syksyllä

Se hyvä puoli tässä tilanteessani on, että tekstiä tuosta syntyy. Kun tunteet ovat pinnalla, niin kynäni vaan lentää.
Pitäisi varmaan mennä leffaan ja keksiä jotakin kivaa vastapainoksi. Mulla vaan tuppaa aina yksi ikävä asia valloittamaan ajatukset. Ei jää tilaa muulle. Sen takia on ollut vaikea kirjoittaa tännekään muusta.
Illat kuluvat taas nukkuessa. Joten olen taas tilanteessa, että töissä, kotona, nukkuu ja katsoo tv:tä ja nukkuu. Onpa elämäni mielenkiintoista. Jossakin vaiheessa iltaa luen jotakin kirjaa. Liikuntaa tulee harrastettua työmatkoilla.

4 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Olisi aika outoa jos tuo epäreilu inhottava asia ei pyörisi koko ajan mielessä. Hirveä henkinen prässi.

Toivon että pääset pian pois tuolta. Oli kyllä ennustettavissa että kiusaaja lähtee jollain tavalla kostamaan ja kääntämään jutun niinpäin että sinä olet asiaton valittaja. Niin näissä jutuissa yleensä käy, mutta jäitä hattuun vaan! Ei kannata odottaa mitään positiivista siltä taholta. Ei liioin kannata provosoitua eikä alentua käytöksessä hänen tasolleen.

Kyllä sinä tästä selviydyt. Se on vain pieni jakso elämässäsi. Minulla on ollut monenmoisia ikäviä episodeja. Aina niistä on selviydytty, ja ne ovat taaksejäänyttä elämää. Niin tämäkin tulee sinulla olemaan. Jaksamista!

hanne kirjoitti...

On hyvä helliä itseään..leffat, liikunta etenkin hyviä !!!
Toivon sulle aurinkoa sieluusi...

Elegia kirjoitti...

Minua suututtaa täällä se, että kiusaaja saa jatkaa ns. valitsemallaan tiellä, koska siihen ei puututa tarpeeksi jämerästi.

Sinä olet, Yvonne, tehnyt osasi asian eteen ja minua suututtaakin se, ettei esimiehesi osaa/uskalla puuttua tilanteeseen sen vaatimalla vakavuudella.

Lähettelen täältä sinulle jaksamista ja voimia ja muista, että sinä olet arvokas ja saat olla sellainen kuin olet!

Yvioon kirjoitti...

Rita, töissä ollessa ainakin pyörii. Nyt vapaa-ajalla yritän keskittyä muuhunkin. Oikeassa olet, kyllä tässä prässissä ollaan.

En ole tehnyt mitään inhottavaa itse. Kuhan vaan tuulettelin tunteitani ulos. On aika raskasta olla aina coolisti töissä.

Joo, huomasin, että häneltä ei voi odottaa mitään positiivista eikä hänen hoviltaan.

Kiitos rohkaisusta, Rita, hyvä kuulla, että tällaisestakin voi nousta ja jättää taakse. Tilanteen ollessa päällä eteenpäin on sitä vaikea nähdä.

hanne, yritänkin tehdä jotakin muuta. Lukea muiden blogeja ja lukea kirjoja, katsoa leffoja. Ja jos ilmat antaa periksi, niin lähteä jopa ulos. Huomaa, että vähän helpottaa.

Elegia, tämä lähiesimies ei uskalla tai halua puuttua tarpeeksi jämerästi. En ymmärrä häntä. Hän ei ole tarpeeksi auktoriteettinen pomo. Joten ei mitään vaikutusta tähän häirikköön. Siellä häirikkö vaan puhisee ja heittelee välillä jotakin. Nyt ei vaan niin paljon mun kuullen.

Kiitos Elegia, rohkaisusta ja tuesta. Nyt kyllä tukea tarvitseekin. Kun tuota kiusaajan hoviakin joutuu sietämään. Yritän keskittyä vain työhöni. Ja olla vain oma itseni. Muuhun en pystyisikään.

Tein sen mitä mulle Uudenmaan työsuojelupiiristä on neuvottu. Ja otin myös asioista selvää mm. lukemalla tuon Kiusaajat kuriin -kirjan ja kävin netissä etsimässä tietoa.