torstaina

ei liity mitenkään jouluun... purkaus tämäkin...Tämä ei siis liity mitenkään jouluun, mutta tulipahan nyt mieleen ja teki mieli purkaa ajatuksiaan johonkin. Ja osui sitten tämä blogini vastaan, jonne tämän asian tuikkaan.
Mä en voi kuunnella Abbaa ja syy on se, että Abbaa kuunneltiin joskus mun silloisen mieskaverin kanssa ja samalla piti tietysti ruotia esiintyjien ulkonäköä ja varsinkin tämän vaalean neitosen ulkonäköä. Kiva oli tosiaan yrittää kuunnella musiikkia, kun toinen elää jossakin ihme maailmassa kehuen koko ajan toisen ulkonäköä ja seksikkyyttä. Ja kun aloin sitten pikkuhiljaa hermostua ja kypsyä koko aiheeseeen, niin olin kuulema turhasta mustasukkainen.
Pistää vieläkin vihaksi koko tyyppi ja hänen valitukset. Ensin sitä kehua repostellaan jotakin naista aamusta iltaan ja jos sanon, että lopettaisi jauhamisen, niin mä olen turhasta mustasukkainen.
Kaikkea sitä tulee kuunneltua. Onneksi ei olla enää yhdessä. En todellakaan kaipaa koko tyyppiä.
Sen se vaan teki, etten Abban esiintymistä tai heidän laulamanaan voi noita lauluja kuunnella. Niin hyvin tuo kaikki on syöpynyt aivoihini. No, onneksi voin kuitenkin katsoa Mamma mia -dvd:tä ja siinä nuo samat laulut kuulostavat mahtavilta. Pidänkin heidän esiintymisestään paljon enemmän. No, ehkä se myös johtuu siitä, että eivät ole niin täydellisiä ja ovat vähän vanhempiakin.
Ja kävin tuon leffan katsomassa heti leffateatterissa ja halusin tuon dvd:n omaksikin. Heidän esiintymistään ei onneksi ole tuo tyyppi pilannut.

6 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

No huh millainen mies! Joskus olisi parempi pitää ajatukset omana tietonaan. Miehiä sanotaan visuaalisiksi ja varmasti he katselevat kauniita naisia ja arvioivat heitä mielessään. Raja menee minusta siinä, ettei tuollaisia asioita tule omalle kumppanille laukoa – ainakaan jatkuvalla syötöllä.

En minäkään jaksaisi kuunnella miehen ylistävän Catherine Zea-Jonesia päivästä toiseen, vaikka hän kaunis onkin. Tällaiset jutut kuuluvat sinne äijäporukan saunailtoihin. Oliskohan niin, ettei moni mies tajua, että vertailu saattaa satuttaa? Tai sitten he eivät tajua, että nainen ottaa asian vertailuna…?

En tarkoita etteikö toisten ulkonäöistä saisi puhua lainkaan, mutta sellainen pakkomielteenomainen samaan henkilöön kohdistuva palvonta on minusta jo jokseenkin naurettavaa. Aikuiset miehet!

Yvioon kirjoitti...

Elegia, olen samaa mieltä, että olisi välillä parempi pitää ajatukset omana tietonaan. Ei siinä mitään, jos ihailee jotakin, mutta pitääkö sanoa ääneen ja vielä usein.

Parempi kieltämättä olisikin, että saunaillassa miehet keskenään puhuisivat.

Ei kait jotkut miehet osaa asettua toiseen asemaan. Tosin ei tuo mies tykännyt, kun sitten ns. kostoksi ihailin Richard Gereä. ( ei tykännyt ja jaksanut kauan kuunnella. Kunhan vaan kokeilin, tajuaisiko tuosta vihjeestä. Huom!, ei tajunnut).

Niin ja ajtella tuo mies oli vielä mun ikäiseni. Yleensä olenkin törmännyt itseäni nuorempiin ja he eivät ole tuota saman henkilön palvontaa harrastaneet. (ehkä hänellä oli keski-iän kriisi)

Vieläkin nousee pulssi, kun ajattelen koko tyyppiä. Ei ole ikävä, ei. Liekö kasvannut aikuiseksi vieläkään. No, onneksi ei ole mun murheeni enää.

Susa kirjoitti...

Arsyttavaa. Kerta olisi riittanyt naisen ulkonaon kehumiseen, ja varsinkin jos mies tiesi etta sua arsyttaa siita jatkuvasti jauhaminen, olisi pidettava mielipiteet paassaan ihan kunnioitus syista.
Mun mieheni ei kai enaa "uskalla" sanoa tietyista naisista mitaan, mutta monesti ma alan siltikin haastamaan riitaa ja kyselemaan etta no onko hyvannakonen? ;)Mieheni mielesta Pamela Anderson on hyvannakonen, enka vaan suostu sita kasittamaan. Se suorastaan suututtaa mua.

Ma en muuten voi kuunnella Barbara Stresandin biiseja ollenkaan, koska kuuntelin niita sillon kun olin raskaana esikoisen kanssa ja oksentelin. Nyt kun kuulen Barbaran biisin mahassa rupee heti kiertaa :/

Yvioon kirjoitti...

Susa, eikö ollutkin ärsyttävä tyyppi. Joo, ei se kuunnellut mua yhtään.

Saatoin mäkin kysellä, että onko joku nainen hyvännäköinen. Hän oli vaan tosi tylsä tyyppi, kun hän teki sitä selittämistä ilman mun kyselemistäkin. Kyllästyin tuohon jauhamiseen täysin.

Aika jännä, miten tosiaan joku musiikki voi niin voimakkaasti muistuttaa jostakin asiasta. Kait se on se tunnemuisti.

Ehkä sä pystyisit kuuntelemaan Barbara Streissandin kappaleita jonkun muun esittämänä.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No jotkut miehet tuntuu olevan niin lapsellisia, että eivät ymmärrä, että tuollaisia herrasmiehet ei puhu naisseurassa.

Mutta tottakai on ymmärrettävää, että miehet tykkää katsella kauniita ja seksikkäitä naisia. Eihän sitä voi estää. Mutta mä en kyllä usko, että se on sen vakavampaa, kuin jos itsestäni joku mies on hyvännäköinen ja seksikäs.

Mutta jos se menee jo henkilöpalvonnan puolelle aikuisella ihmisellä, niin se on aika kypsymätöntä.

Yvioon kirjoitti...

Itkupilli, kyllähän sitä nyt voi mainita, että joku on kaunis, ei siinä mitään. Mutta jos sitä hoetaan koko ajan, niin kyllä siihenkin kyllästyy. Ja ei mulle useinkaan sanonut mitään positiivista.

Ja ihaillahan saa ja onhan jokaisella ne omat ihanteensa. Jossakin vaan kulkee se raja.