perjantaina

päivän ei-mietintää...


Olen just katsomassa filmiä ja ajattelin katsoa sen vielä loppuun. Muutenkin touhuilen kaikenlaista muuta ja en malta katsoa kerralla.

Sain tialta tällaisen tunnustuksen, jonka kuvan liitän tänne. Kiitos oikein paljon tia http://akileija.i28.fi/ . Laitan sen jossakin vaiheessa palkintohyllylleni, kun kerkiän. Tällä kertaa taidankin pysyä vanhassa tyylissäni ja en jaa tätä eteenpäin. Vaan ojennan sen kaikille, jotka blogiini tulevat vierailulle.
Tänään on pikkuisen tahmeaa tuo ajattelu. Oikeastaan en haluakaan ajatella. Nyt on vaan kiva lukea, katsella leffaa tai opiskella vaikka jotakin kunhan ei tarvitse ajatella omaa tilannettaan. No, onneksi viikonloppuna ei voi kuitenkaan tehdä asioille mitään. Voin vaan kurkkia netistä jotakin, mutta muuten ratkaisut on jätetttävä arkeen.
Eilen nimittäin ehdittiin tyttären kanssa miettiä erilaisia haastattelustrategioita sun muuta tuohon työhän liittyvää. Meillä kun tällainen neuvominen on molemminpuolista. Muutenkin voidaan puhua kaikesta.
Oli juttua Iltalehdessä, että nukkuminen on rentoutumista. Olenkin viime aikoina nukkunut paljon. Niin että rentoutumista on tullut harjoitettua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus tekee hyvää olla vaan ja paeta arkea vaikka elokuvien pariin.
Jännä väreilevä kuva, ja hienot kärrytkin, joissa mielenkiintoista tavaraa.
Hyvää viikonloppua!

Yvioon kirjoitti...

Pitää välillä olla vapaana tästä pähkäilystä, leijonainen. En vaan koko ajan jaksa miettiä, kun alkaa ahdistaa. Nyt sitten katselen elokuvia ja olen vähän aikaa poissa tästä raadollisesta todellisuudesta. No, sitä tipahtaa tänne takaisin kuitenkin, ei voi mitään.

Tuo on hevoskärry tästä meidän läheltä. Ei siinä ollut enää kukkasia, niin lisäsin ne siihen. Nätit vanhanajan kärryt ovat.

Samoin sulle, hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!