lauantaina

hm...kokeilukuva sivupalkissa


Yritin muuttaa tätä koko ulkoasua, mutta huonommaksi vaan menee. Pitää varmaan lopettaa ennen kuin tämä näyttää ihan tylsältä. Tuohon viereen kokeilin samaan kuvaan montaa juttua ja oikeastaan siitä tuli aika hauska.
Näitä kuvia teen edelleen ja olen niitä tuonne toiseenkin paikkaan laitellut. Yritän vaan vähän katsella, minkälaisia kuvia sinne voisi laittaa, kun eivät kerran ymmärrä näitä mun kokeiluita, harmi sinänsä. Sain sentään yhdeltä rohkaisua, että mun kannattaa jatkaa vaan yrittämistä ja kokeilua. Hänellä on todella upeita yhdistelmäkuvia. Hän osaa tuon kuvamuotoilun, joten kiva oli kuulla edes yksi positiivinen kommentti noitten arvostelujen sekaan.
Katselin ohjelmaa rumputaiteilijasta ja mietin, että harmi, ettei kuvilla voi tavallaan tehdä samaa kuin musiikilla. Nämä soittajat soittavat yhteen ja erikseen ryhmänä. Olisi kiva osata tavallaan tehdä sitä näillä kuvillakin. Joku aloittaisi jotakin ja joku jatkaisi ja voisi yhdessä väsätä jotakin. Olisi sellaista yhdessätekemisen meininkiä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava kummituskuva!!!
Ja vesi vielä väreileekin ja heijastaa kummituksen.

Sivusi ovat tosi hyvät: aina erilaisia kuvia ja sujuvaa tekstiä. En minä ainakaan muuta kaipaa.

tia kirjoitti...

Hieno kummituskuva minunkin mielestäni, jatka vaan kokeilua, keljut arvostelut voit heittää romukoppaan.

Minä en osaa tehdä moisia, taitolaji tuokin on ;-)kuulemma en edes oikein 3-D korttejakaan :-)

Yvioon kirjoitti...

Kiitos leijonainen. Tähän bloggeriin on vain olemassa sellaiset lisäosat. Olisin halunnut kokeilla, mutta en osaa, joten jätän tähän. Olkoon perussivut. Saahan tähänkin noita kuvia ja videoita sun muuta.

Toi kummitus tosiaan on otettu ikkunasta ja yhdistetty joki-kuvaan ja sitten tuosta tuli tuollainen. Aika kivasti tuo väreily sopii tuohon.

Kiitos tia, kans. Itsekin pidän tästä kummituskuvasta. Ei liian pelottava, mutta sellainen hauska.

Kait se on noi arvostelut unohdettava. Valokuvauksessa vaan kun toi yksinkertainen on arvostettua ja mä teen aika monimuotoisia kuvia.

Tällä kuvankäsittelyohjelmalla kokeilen kaikkea ja yhdistelemällä saa niistä välillä jopa onnistuneita.

Mulla taas noi kortit ei varmaan olisi suorassa. Olen sellainen suurpiirteinen kokeilussani.

Kauniita korttejahan sä teet ja vielä hyvä sommittelu ja väri. Ja viivat suorassa ja eivät ruttuisia. Mulle nimittäin voisi käydä niin, että vähän vinoon menisi.

Elegia kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta kummistuskuvasta. Ei ehkä liikaa kannata kuunnella muita ainakaan mitä tulee kuvamuokkauksiin - jokaisella kun on se oma tyylinsä ja tapansa tehdä.

Yvioon kirjoitti...

Ai kiitos elegia. Niin, no ei kait pitäisikään. Sinne vaan kun olen alkanut laittaa noita kuvia, niin mielipiteet sitten kiinnostavat.

Ehkä sekin on niin perinteinen paikka, että tuntuvat ottavan mun kuvamuokkaukset niin kuin loukkaisin joitakin näkymättömiä sääntöjä.

Musta on vaan kiva kokeilla ja katson vaan lopputulosta. Ei mua kiinnosta, onko jotakin muokattu vai ei, vaan miltä se sitten näyttää (siis tuossa paikassa, kun kuulema muokkaan ihan hirveästi kuviani, hah). Tai ei todellakaan haittaakaan. Siinä oppii kuitenkin uutta ja voi löytyä oivalluksia.

Ja kun tämä kuvien muokkaus on niin ääretön maailma. Aina löytyy jotakin uutta ja kokeiltavaa.