tiistaina

saippuakuplia ja animaatiota...


Tästä kuvasta tulee niin hyvälle tuulelle, että laitoin se muillekin ihailtavaksi. Miten kivaa olikaan puhaltaa noita saippuakuplia kaiken maailman systeemeillä. Muksunikin tykkäsi tuosta hommasta aina.




Kuten varmaan lukijat ovat huomanneet, että mua lapsettaa aina välillä. Lapsuudessa kun oli mukaviakin aikoja. Tuo video on musta aika hauska. Sopii hyvin tuohon lauluun.

Onneksi elämässä on hauskojakin hetkiä ja sellaisia, joista tulee hyvälle tuulelle. Välillä on mukava olla lapsellinen ja tehdä joitakin lapsellisia asioita. Pitää pään nuorena tai ainakin luulen niin. Tai ehkä en kasva ikinä aikuiseksi, tiedä häntä...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS! =D
:D Tulen aamulla uudestaan hakemaan hyvää mieltä, kunhan saisin nukuttua välillä näiltä stresseiltä!
Juu, tiedän, ettei murehtimalla asiat miksikään muutu...
Mutta öitä!
-korndorfer-

Yvioon kirjoitti...

Ollos hyvä riitta. Musta on kiva välillä löytää jotakin piristävääkin, vaikka stressejä jokaisen elämään mahtuu.

Hyvä, että tästä tulee muillekin hyvä mieli. Välillä pitää edes hetkeksi unohtaa stressi ja ajatella ihan muuta. Kyllä tässä ehtii stressata myöhemminkin.

tia kirjoitti...

Kyllä piristi ihmeesti ja on hauska välillä hassutella. Eilen juuri sanoin eräälle henkilölle että minusta ei kasva kokonaan aikuista, vaan aina vähän lapsettaa.

Leijonainen kirjoitti...

Lapsellisuus on hieno ominaisuus, pidä siitä kiinni. Minä tykkään vieläkin saippuakuplista, tässä vistassa on näytönsäästäjänäkin saippuakuplia. Minä valitsin tietysti sen.
Ja tuo video on hauska. Hieno laulunääni tyypillä, eikä kuorossakaan vikaa. Parasta oli yllätys, kun se alkoi laulaa.
Olen animaatiofani. Osaisipa itse tehdä, tai edes tehdä tuollaisia hienoja varjoja, kuten sanoit.

Marjukka kirjoitti...

Ihana kuva tosiaan. Minuakin aina välillä lapsettaa (melkein aina), ja välillä mietin myöskin, että tulenko koskaan aikuiseksi.Toisaalta, mieluummin ainainen lapsi, kuin tosikko mummeli, joka ei hyväksy mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Sinun inspiroimanasi oli pakko sukeltaa YouTubeen ja etsiä tuo In the jungle. Sieltähän löytyi vaikka mitä muutakin hauskaa, eli olen ollut koko aamupäivän hyvin lapsellinen :)
On kivaa, kun voi syyttää jotakuta muuta aamun tekemättömistä töistä!! :D
No, edestänipä löydän! Ja nyt kaffille, jos vaikka toisensortin inspiraatiot heräisivät...
Hyvää päivänjatkoa
t. korndorfin riitta

Yvioon kirjoitti...

tia, eikö olekin kiva välillä hassutella ja muistella lapsuutta. Ei kait vakavaksi aikuiseksi tarvitsekaan kasvaa.

Ai säkin, leijonainen, pidät animaatioista. Voin sanoa, että pidän vieläkin kaikenmaailman animaatioista ja piirretyistä. Olen sillä tavalla lapsenmielinen. Ja niistä saa hauskoja.

Kieltämättä olisi hienoa osata tehdä animaatioita ja keksiä kaikenlaista. Se olisi piristävää työtä ja siinä saisi käyttää mielikuvitusta. Oh hoh.

marjukka, hyvä, että välillä lapsettaa. Se kuulema pitää nuorena. Ja ainakin tuottaa iloa itselle ja ympärilleen.

riitta, eikö olekin mahtavia nuo muutkin videot. Onneksi joku tekee niitä ja laittaa vielä esille. Ja tuottaa hyvää mieltä.

No, töitä ehtii aina tehdä. Pitäähän sitä jotakin mukavaa ajanvietettä olla.

tia kirjoitti...

Kun tulin tänne katsomaan, pitihän soittaa pari kertaa tämä kappale. Sen myötä karisee monta vuotta hartioilta. Tietenkin se jää päähän soimaan DDD kun on entuudestaan tuttu.