perjantaina

oma kuva...Nykyään en ole aina oikein pitänyt itsestäni kuvissa. En ole omasta mielestäni kuvani näköinen. No, keksin siihenkin ratkaisun. (kuva ei halua isontua, mutta saa tuosta pienestäkin jonkin käsityksen)


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olemme tottuneet itseemme peilikuvassa, jossa kasvojemme oikea puoli on vasemmalla jne. Olen tullut siihen tulokseen, että siksi kuvat tuntuvat vierailta.
Olen piirtänyt itseni hiilellä peilistä ja siitä tuli mielestäni tosi näköinen, mutta muiden mielestä ei, siis?

Mutta tuo kuvakollaasisi on hieno. Ja kyllä siitä vihjettä saa näöstäsikin: kaunis nuori nainen.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos leijonainen. Nuo olivat alunperin hiuskokeiluja sellaisella ohjelmalla. Muutin ulkonäköä sitten vähäisen ja katsoin, minkälaisia saan aikaiseksi.

Niin no ehkä myös kuvassa ilmeet näyttävät erilaisilta. Peilissä voi katsoa itseään ja väännellä naamaansa ja katsoa, ai tuolta mä näytän. Sitten katsoo kuvasta, että en ole yhtään kuvan näköinen.

Jännä, etteivät muut nähneet tuon hiilipiirroksen ja sun kasvojen yhtäläisyyttä. Erikoista.

No, ehkä nuorena olin nättikin, kun olin vielä sopusuhtaisempi ja hoikempi. Tai kait mä ihan kivannäköinen olen vieläkin. Joinakin päivinä tuntuu siltä ja toisinaan taas rasitus näkyy kasvoista. Elämä kun heijastuu ilmeisiin ja silmiin ja tyyliin.

Elegia kirjoitti...

Kuanis sommitelma. Minusta yksivärinen tausta ja tila kuvien ympärillä antaa ilmavuutta siihen. Sen voisi vaikka kehystää ja laittaa seinälle. :)

Kävin muuten kerran Skotlannissa (Edinburghissa) ollessani Camera Obscura -näyttelyssä. Siellä oli myös peili, joka näyttää ihmisen (kasvot) sellaisena kuin muut näkevät eli "oikein" ja kolmiuloitteisena. Se oli aika jännä kokemus, koska itseään ei tosiaan usein näe ihan "oikein".

Yvioon kirjoitti...

Kiitos elegia. Liitin tosiaan monta kuvaa yhteen, kun olin kaikkia ensin muokannut. Musta ne sopivat jotenkin tyyliltään samaan tilaan.

Ai olisi ihana käydä Skotlannissa katsomassa maisemia ja miksei muutenkin.

Oli varmaan mielenkiintoinen kokemus tuo peili, joka näyttää kasvot ns oikein. Enpä ole sellaiseen törmännyt. Olisi valaisevaa nähdä, miten muut näkevät. Ja muutenkin tuo näyttely oli varmaan makea kokemus.

Piatta kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi (:

Pidän todella paljon tuosta, hmm, taustan yläosasta. (En tiedä, miksikä niitä oikeasti kutsutaan.)


Tuo omakuvasi on hieno. Sain siitä virikkeen tehdä itsestäni kuvan (:

Yvioon kirjoitti...

Ai kiitos piatta. Kiva, kun tulit, kyllä tänne aina uusiakin kasvoja mahtuu.

Tuo yläosa, pitänee miettiä, oliko sille joku oikein virallinenkin nimi. En ole ihan varma. Sen olen itse tehnyt monesta kuvasta ja laittanut sitten yhteen.

Laitoin tosiaan omia, erilaisia kasvoja samaan ja kuvastamaan tavallaan mun eri puolia. Ihminenhän ei ole ikinä niin yksiselitteinen ja sitä oli kiva tehdä ja muokata.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis omakuva! :)
t. riitta

Yvioon kirjoitti...

Kiitoksia riitta. Tosiaan laittelin naamakuvani erilaisiin hiuksiin ja sitten muokkailin ja lopputulos onkin tuossa. Aika kiva yhtenäisyys tuli.