lauantaina

pelaamalla kuntoa vai järkevästi asuja ja sisustusta

Kuvamuotoilussa vuorossa tällä kertaa ankat. Aika hauska yhdistelmä tuli.


Haa, lisää härveleitä, joita haluaisin ostaa itselle. Löysin Mikrobitin kokeiltua -kohdasta pelin, jolla voisi nostaa kuntoa ja samalla olisi hauskaa. Tämä Wii Fit + Balance Board kuulostaa kivalta kokeiltavalta. Mulle on ihan vieras tuo Wii, mutta olisi kiva tutustua. Ja tuossa saisi täällä olohuoneen nurkassa itsekseen kokeilla kaikkea. Ja kuntokin voisi nousta samalla.


Tuossa voisi harrastaa kuntosalia, hyppyrimäkeä, joogaa, nuorallakävelyä sun muuta. Pelin mukana tulee steppilautaa muistuttava taso, jossa näitä liikkeitä tehdään. Wiin hintaa en tiedä, mutta peli maksaa 110 euroa. Tässä olisi toinen asia, jonka haluaisin ostaa.


Järkevästi ajatellen mun pitäisi ostaa vaatteita tai joitakin huonekaluja. Vaatteita en helposti löydä, ainakaan kun etsin ja huonekaluissa en ole varma, mikä käy minkäkin kanssa yhteen ja on vielä käytännöllinen. Tuo sisustuspuoli ei ole mulle helppoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ankoille ainakin olet saanut ihastuttavat asut. Tosi veikeät! Käyhän blogissani, siellä on sinulle kiitos, mutta ei mikään jatkettava, joten älä pelästy.

Yvioon kirjoitti...

Eikö tullutkin aika hauska, tuosta ankkamuotoilusta.

Kävin jo blogissasi ja laitoin kommentin sulle. Sulla on käynyt paljon blogivieraita. Mulla on vielä vähän matkaa tuohon. Pitänee miettiä, miten voisi kiittää blogini lukijoita. Hyvä idea, vielä kertaalleen sanottuna.