keskiviikkona

käviskö tapetiksi tai käsitöihin...


Olen tässä illan aikana väsäillyt näitä kuvakokeiluja. En sitten tiedä, olenko katsellut liikaa joitakin tapettikuvioita tai maalla mummolan käsityömalleja, kun näistä tuli tällaisia.6 kommenttia:

Leijonainen kirjoitti...

ensimmäinen ja viimeinen aivan ihanat. Etenkin viimeinen vielä enemmän makuuni, koska siinä on kontrastia ja jotain. Mutta ensimmäinen on varmaan monen suosikki. Viimeisen laittaisin seinälleni heti.

Voi että, kyllä sinun pitäisi saada näistä johonkin näyttely. Kirjastoissa on ilmaista näyttelytilaa. Onko lähelläsi kirjasto?

Hankala tietysti, kun kuvat pitäisi tehdä kuviksi ja kehystää edes tiimarin pelkillä lasikehyksillä.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos leijonainen, mustakin ne on aika makeat. Löysin nimittäin uuden jutun tuohon kuvamuokkaukseen, niin olen sitä nyt kokeillut.

On mulla kaksikin kirjastoa tässä lähellä.

Kieltämättä ne pitäisi kehystää ja sitten laittaa seinälle. Näin jo unta, että tässä mun asunnossa oli kotinäyttely, jossa on noi mun kuvamuokkaukset seinillä. En tiedä, onko tuo joillakin käytössä, mutta unta siitä näin.

Hm, näyttely kyllä kuulostaisi aika hienolta jutulta.

Leijonainen kirjoitti...

Kyselepäs kotikaupunkisi kulttuurilautakunnalta apurahamahdollisuutta. Minä olen saanut monta kertaa avustusta kehyksiin. Kannattaa kysellä, se ei maksa mitään.

Yvioon kirjoitti...

Kiitos neuvosta, leijonainen. Pitääpä kysellä, vaikka en sitten tiedä, täytänkö ehtoja. Mitä tietoja siinä pitää olla ja perustelut varmaan. No, pitää ottaa selvää.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä kuvia kaikki.
Eka suosikkini, mutta tykkään paljon kolmannestakin.
Toka kuva, "sininen hetki" on herkän haikea.
-riitta-

Yvioon kirjoitti...

Kiitos Riitta, tuosta ekasta tuli aika hauska heinäkokeilu. Tein niitä ja aikani kun olin kokeillut eri nappeja, niin tuon näköisiä tuli.

Kaikissa on se oma herkkyytensä. Kyllä mä ihan tyytyväinen niihin kaikenkaikkiaan olen.