perjantaina

kameran ostoa vai järjen käyttöä ruusun kera


Ruusu on kyllä kaunis ja herkkä kuvattava. Kohta olen kuvannut kaikki mahdolliset ruusut tossa kasvipalstalla, mutta en kyllästy ruusua kuvaamaan.
Pitäsi vaan saada kunnon kamera, siis järjestelmäkamera. Mulla sormet syyhyää ja tekisi mieli ostaa, mutta kait pitää ajatella järjellä, mitä tässä tapauksessa inhoan. Mikrobitin uusimmassa numerossa on noita halvempia järjestelmäkameroita arvioitu ja tässä se mun tuleva uusi kamera on: Sony DSLR-A300 ja hinta 650 euroa. Tahtoo kameran ja vielä tuon version.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Inhottavaa kun aina pitää olla järkevä, niin minäkin ajattelen usein. Mutta kait aikuisen ihmisen täytyy olla suht koht järkevä. Entä jos annat kamera-asian muhia vähän aikaa, sitten näet, miten työt alkaa sujua. Ja paremmalta tuntuu, kun vähän aikaa odottaa.

Yvioon kirjoitti...

Niinhän se on, leijonainen, että pakko kait mun on vähän aikaa odottaa. Toi on kuitenkin suuri raha, vaikka tekisi mieli ottaa selville, josko sen voisi ostaa osamaksulla. No, ei mulla tulipalokiire ole, mutta mieli tekisi vaan ostaa tuommoinen ja lähteä heti kokeilemaan.

No, mä annan vähän aikaa muhia ja katson, millaista töissä tulee olemaan.