perjantaina

mies, jutut ja kysymysKerran luin Hesarista naisesta, joka oli sitä mieltä, että hänet otettaisiin vakavammin, jos hän olisi mies. Miehenä ihmiset pysähtyisivät kuuntelemaan, mitä asiaa hänellä on.


Mä olen aina ajatellut, että miehen elämä on vapaanpaa, mutta kuunnellaanko miestä sitten enemmän. Ehkäpä joissakin asioissa.


Jos vaikka ajatellaan näitä blogeja, niin olisiko tämä mun blogi erilainen jutuiltaan ja aiheiltaan, jos tätä kirjoittaisi mies. No, ehkä joitakin ihmissuhdesekoiluja jäisi pois ja ehkä lauseet olisivat lyhempiä ja jutut selkeämpiä. Mene ja tiedä.


Asiasta tuhanteen tuli ihan toinen asia mieleen. Miksiköhän miesten on vaikea ottaa vastaan vaimonsa tietämystä joistakin asioista. Esim. jos toinen on lukenut vaikka lakia ja siitä osa-alueesta tietää enemmän kuin miehensä, niin miksiköhän mies ei kysy vaimoltaan, vaan mielummin etsii sen tiedon jostakin muualta. Tällaisia tapauksia tiedän parikin. Ei kovin iso otto, mutta esimerkeistä käyvät.


5 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Heip! Lueskelin tota listaa "vihastuttaa"... Muakin vihastuttaa kampaajalla kaynti! En sieda sita! Olet ainoa kenen olen koskaan kuullut olevan samaa mielta! ;D

Yvioon kirjoitti...

Kiitos kommentista Susa. Niin no toi kampaajalla -käynti on vaan niin ärsyttävää. En ole oikeastaan koskaan tullut kampaajalta hyvällä tuulella. Sen takia en tykkää sinne mennäkään. Hiukset on tosi pitkät ja roikkuvat, mutta minkäs teet. Kohta vaan niille pitäisi tehdä jotakin. Ehkä mun muksu tasoittaa ne taas.

Susa kirjoitti...

Munkin pitais menna, mutta pitkitan pitkitan sita menoa... Eniten mua arsyttaa se "small talk". Mua ei oikeesti kiinnosta mita silla kampaajalla on sanottavaa, eika sitakaan varmasti oikeesti kiinnosta mun elama, miksi pitaa vaen vakisin teeskennella...? Olis ihana loytaa kampaaja joka on hiljaa! ;D
Tai ehka pitais tosiaan pyytaa muksuja leikkaamaan ;D

leijonainen kirjoitti...

Hei Yvonne, sivusi ovat niin mielenkiintoiset, monipuoliset ja taiteelliset että ansaitsen timantin. Käypä hakemassa se sivuiltani www.leijonainen.fi

leijonainen kirjoitti...

Ei kun SINÄ ANSAITSET timantin. Nyt tuli kirjoitusvirhe pahaan paikkaan.