lauantaina

keinua ilman huolta


Keinutaan ja keinutaan. Olisi mukavaa olla taas muksu ja keinua huolensa taivaisiin. Istua ja ottaa vauhtia ja olla ajattelematta mitään. Niinhän sitä muksuna teki jotakin ja unohti huolensa, ainakin enimmäkseen. Sitä sellaista tässä hetkessä elämistä kaipaisin. Olisi kiva vain keinua ja antaa tuulen koskettaa ihoa. Nauttia ulkoilmasta ja maisemista. Olla ilman huolen häivää. Olla läsnä tässä ja nyt.


3 kommenttia:

en finne igen/ruotsinsuomalainen kirjoitti...

....ja yltää melkeen taivaaseen saakka. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tuo filmijuttu, ja keinu siinä. Se on tyhjä, koska et ole siihen mennyt, haaveillut vaan. Niin se on, että muistoja vain ovat lapsuuden keinut. Mutta kyllä lapsellakin omat murheensa on: hetkellisiä ja onneksi nopeasti ohi meneviä - useimmiten. Sitten on nuo kiusaus- ym. jutut, jotka ovat tosi surullisia. Lapsi kun on kuitenkin vasta lapsi niitä käsittelemään. Mutta joka päivä saamme uudet voimat ja viikonloppuna voi vähän kerätä varastoon. Hyvää viikonloppua rankan eka työviikon jälkeen.

Yvioon kirjoitti...

Eikö vain, en finne igen. Keinumisessa on välillä taikaa.

Niin leijonainen, lapsuudessa on rankkojakin huolia. Oikeastaan tarkoitin sellaisia hetkiä, joilloin pystyy unohtamaan huolensa. Mua on kiusattu koulussa ja en sitä unohtanut. Tuossa vain laitoin sellaisen tilanteen yleensäottaen, jos huolia ei ole. Ja lapsena pystyy elämään paremmin siinä hetkessä, tekemään sitä yhtä asiaa, vaikka huolia onkin.

Samoin sulle hyvää viikonloppua, leijonainen. Niin nämä viikonloput ovat parhaita, kun voi tehdä melkein mitä haluaa. Huomaan, että en ole oikein jaksanut kommentoida kenenkään blogeissa, vaikka niitä luenkin.