keskiviikkona

dopermanneja ja pariskuntia


Nyt on menossa aamurutiinit, mutta ajattelin ehtiä laittaa muutaman ajatuksen tänne.
Lueskelin Iltasanomia toiselle silmällä, kun huomasin jutun siitä, että dopermannit hyökkäsivät pariskunnan kimppuun. Paikkana Sipoo. Onneksi asun Helsingin puolella. Pelkään nimittäin muutenkin dopermanneja, niin se vielä puuttuisi, että saisin sellaisen kimppuuni kävelylenkillä. Voin sanoa, että olisin kyllä tosi järkyttynyt.
Kerran kun jouduin vierestä seuraamaan yhden pariskunnan tappelua nyrkein ja siinä meinasi naiselle käydä huonosti, niin vapisin ja varmaan näin painajaisia vielä pari viikkoa. Ei tunnu hyvältä nähdä miehen kuristavan naista. Onneksi sain sen miehen lopettamaan. Kokemus oli vaan aika karmaiseva. No, tuollaisia tilanteita ei tule usein vastaan. Ja en muutenkaan tykkää katella, vaikka toiset vain sanallisesti hyökkäävät toisiaan vastaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lintusikin katsoo niin surullisesti. Sekin on varmaan nähnyt paljon pahaa ja haluaisi, että kaikki olisivat sille ja toisilleen kilttejä.

Yvonne kirjoitti...

Niin, no otin tuon kuvan viime hetkellä, kun lintu oli juuri lähdössä lentoon. Ja se katseli alas. Kait se vähän surullinen on.

Kaikkea tietysti joskus on tullut nähtyä, ja onneksi enimmäkseen sivusta seuraten. Itse kyllä varon ja vetäydyn mielummin kuin ärsytän ihmisiä.

Olisihan tämä maailma helpompi paikka, jos me ihmiset oltaisiin toisillemme kiltimpiä. Mutta onneksi on joitakin kilttejä ja kivoja ihmisiä olemassa.