sunnuntaina

vesi,paras aika syntyä ja miessuhteet


Sainpahan otettua valokuvia, joita en muokannut. Ne löytää tuolta Photokiertämää http://photokiertm.blogspot.com/ -blogistani.


Näitä ajatuksia heräsi Tiede -lehteä lukiessani:


  • Eipä tulisi heti mieleen, että vesikin voi olla vaarallista. Paracelsus on sanonut 1500-luvulla: " Kaikki aineet ovat myrkkyjä ja vain annos ratkaisee myrkyllisyyden". Vesi ei tee poikkeusta. Tosin vettä pitäisi juoda ämpärikaupalla päivässä.
  • Kuulema paras aika lapsen syntymiseen olisi syksy. Selvisi sekin, miksi olen meidän perheessä ollut se huonompigeeninen mukula. Veljeni on syntynyt syksyllä ja on jo siitä saanut paremmat lähtökohdat. Kuulema Euroopan pisimpään elävät ihmiset ovat syntyneet marras-tammikuussa ja lyhimpään touko-kesäkuussa. Mä olen siis toukokuussa syntynyt.

  • Löytyipä tuosta lehdestä selitys sille, miksi mun miessuhteet epäonnistuvat. Mä kun tykkään tuollaisista ns. naisten miehistä. Tykkään siis miehistä, joilla on pienet silmät, vahva nenä ja leuka. Tällaiset miehet nyt sattuvat olemaan naisten miehiä. Itse taas kuulun naisissa tyyppiin, joka kavahtaa kevyitä suhteita. Omaan isot, ruskeat silmät ja voimakkaat piirteet. Ja väitteentiinpä tuossa lehtijutussa, että naiset eivät yleensä pidä miehisistä miehistä. No, mä kyllä pidän ja en tarkoita aggressiivisia tyyppejä.

2 kommenttia:

celia kirjoitti...

Katselin eilen kuvablogisi kuvia ja jätin pari kommenttiakin. :)

Yön yli nukuttuani tulin siihen tuolokseen, että nimetön kukkasi taitaa olla freesia ennemmin kuin päivänlilja. :)

Jaa, että naistenmiehiksi on nimitetty jykeväpiirteisiä miehiä. Miksei... :) ... vaikka aika kova yleistys se taitaa kuitenkin olla.

Tuolta ylempää luin... Toivotan sinulle viihtyisää uutta työpaikkaa. Sittenhän sen näkee, millaista se on, kun menee töihin. :)

Yvioon kirjoitti...

Kiitos celia kommentistasi. Kiertelin tosiaan siellä palstalla ja otin kuvia. Muutenkaan kasvien nimet eivät ole jääneet mieleen. Enemmänkin katselen muotoja.

Niin noista jykeväpiirteisistä miehistä on sanottu. Olivat oikein tehneet jotakin tutkimustakin aiheesta Tiede -lehteen. Huomasin vain, että mua noi miehekkäämmät kasvot enemmän kiinnostaa, olivat sitten naistenmiehiä tai ei. Ehkä ovat yleistystä, mutta kovasti olivat tutkivinaan asiaa.

Joo, nyt tuo uusi paikka odottaa ja sitten tosiaan näen, millaista on ja miten viihdyn. Vähän kyllä jännittää, mutta kait sitä saakin.